Jaak ja MarianFoto: Erlend Štaub
Inimesed
8. juuli 2020, 10:18

FOTOD | Jaak Aab võttis naise: mulle tundus juba, et ma ei leiagi õiget inimest (2)

Riigihalduse minister Jaak Aab annab sotsiaalmeedias teada, et pidas möödunud nädalavahetusel pulmi ja tegi suhte oma elukaaslase Marianiga ametlikuks.

"Head sõbrad, jagan teiega kauneid hetki minu ja Mariani pulmapäevast. Meie pulmapäev oli erakordselt võrratu, hingeline, lõbus ja unustamatu! Tänud kõigile, kes tegid sellest päevast unustamatu sündmuse ja vahvatele pulmalistele!" kirjutab Jaak sotsiaalmeedias. 

Enne Marianiga kohtumist oli Jaak Aab olnud üksinda üheksa aastat, vahendab Kroonika. “Ma ei olnud intensiivsetel otsingutel. Mulle tundus juba, et ma ei leiagi õiget inimest. Olin kaotanud lootuse, et veel kedagi kohtan. Mõtlesin, et äkki peangi üksinda olema. Aga me ikka mõlemad otsisime seda armastust,” räägib Aab.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Jaagu ja Mariani suhe tuli avalikuks 2016. aastal. Toona kumbki suhte teemal sõna ei võtnud. Marian, eelmise nimega Kullerkupp, oli Kadrina kunstide kooli kunsti- ja muusikaõpetaja. 

View this post on Instagram

4.07.2020

A post shared by Jaak Aab (@jaakaab) on

Ka Aabi kaks eelmist naist pidasid õpetajaametit — poliitik oli isegi omal ajal õpetaja Võhma koolis, kus oli õpetajaks ka tema esimene abikaasa ja laste ema Kaie. 2008. aastal läks ta Kaiest lahku, sest mehe ellu tekkis uus silmarõõm, temast 15 aastat noorem pedagoog Oksana.