Kethi Uibomägi Foto: Rauno Vahtre
Inimesed
6. juuli 2020, 15:33

Kethi Uibomägi: naised hüppavad nagu kajakaparv ühe mehe peale (1)

"Mitte kellelgi ei kulge suhted ideaalselt, tuleb mudast läbi mütata või rentslis liugu lasta, et hiljem redeli ülemisel pulgal aru saada, kui hea see on," tõdeb laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi R2 "Hommikus!".

Kethi arvab, et tänapäeval on võrdõiguslikkus väga oluline märksõna ja seetõttu on naised ka kohtingumaastikul jõulisemaks muutunud. "Naised on nagu kajakaparv – hüppavad ühe mehe peale ja siis meestel on klemm koos. Naised on ise liiga aktiivsed võib-olla."

Seetõttu toimib naise sõnul võrgutamisel hästi ükskõiksuse taktika, mida ta ka enda kaaslase puhul kasutas. "Natukene ükskõiksust, altkulmu naeratamist ja võin kohe öelda, et sa pakud mehele huvi," ütleb Uibomägi. 

Intervjuus tuli juttu ka vestlusõhtust "Head tüdrukud nii ei tee", kus lisaks Uibomägile osalevad Anu Saagim ja Liina Pulges. Vestlusõhtuga alustati juba kaks aastat tagasi, kuid materjal on aja jooksul veidike muutunud. "Kui me alustasime, olin natuke nagu haavatud tuvi, kes nokkis neid teri ehk rääkisin nendest kogemustest, mis võib kohtingutel viltu minna," sõnab Uibomägi. Nüüd,  olles õnnelikus suhtes, saab Kethi võimaluse rääkida ka asjadest, mis hästi lähevad.