Ryan AdamsFoto: Scanpix/ Reuters
Inimesed
6. juuli 2020, 14:51

Ryan Adams vabandab naiste väärkohtlemise pärast: loodan, et nad suudavad mulle andeks anda

Laulja ja laulukirjutaja Ryan Adams vabandab avalikult naiste seksuaalse väärkohtlemise pärast, vahendab BBC. "Ükski sõna ei väljenda, kui halvasti tunnen, et olen oma elu ja karjääri jooksul inimesi väärkohelnud. Saan öelda vaid, et mul on kahju." sõnab muusik avalikus kirjas.

Adams ütleb, et tema vabandamise ajendiks on pikk eraldatuse ja mõtiskluse periood karantiini ajal. "Tean, et inimesed, kellele olen haiget teinud, ei võta minult mingit vabandust vastu ja paljud näevad seda samasuguse tühja vabandusena, mida olen alati kasutanud, aga seekord on asi teisiti," tunnistab ta Daily Maili poolt avaldatud kirjas.

"Näen siiani enda tegevuse laastavat mõju. Miski ei võta kunagi ära kannatusi, mille olen põhjustanud. Vastutan täielikult oma kahjuliku käitumise ja edasiliikumise eest," kirjutab Adams.

"Ma andsin endale lubaduse, et jõuan iga hinna eest probleemi juureni ja hakkan lõpuks ennast parandama, et saaksin olla parem sõber, partner ja mees. Olen võidelnud kaine mõistuse nimel ja teen seda seekord professionaalse abiga," sõnab mees. 

"Loodan, et inimesed, kellele olen haiget teinud, suudavad mulle andeks anda," lõpetab ta.

Eelmisel aastal rääkisid seitse naist New York Times'ile, et Adams pakkus algselt neile abi karjääri tegemisel, siis muutusid asjad aga seksuaalseks Üks neist näitas ajakirjanikele kirjavahetust staariga, mida peeti, kui naine oli vaid 16-aastane. Samas artiklis väitis ka muusiku endine abikaasa Mandy Moore, et Adams väärkohtles teda psühholoogiliselt. Toona eitas Adams ühemõtteliselt ebasobivate sõnumite vahetamist  alaealistega ja ähvardas ajalehte kohtumenetlusega.