Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 8. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled rahutu ja samas julge, valmis härjal sarvist haarama. Paraku on nii, et tormijooksuga ei valluta sa kedagi ega midagi. Vaja on targasti sõnu seada, et mõju avaldada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mida iganes sa ka ei otsustaks, sa ei saa lähtuda ainult iseenda seisukohast. Kui tunned, et kellelegi kaaslastest liiga tehakse, astu julgelt tema kaitseks välja.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Luba endale midagi rõõmustavat ja rahuldust pakkuvat. Kui miski ka kehvasti välja kukub, tuleta meelde, et pole halba ilma heata ja ürita juhtunu häid külgi märgata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Üksinda tegutseda ja otsuseid vastu võtta on raske, vastutus on suur, tekib kahtlusi ja kõhklusi. Nii ongi sul vajadus endale liitlasi leida. Nende valimisel peaksid hoolikas olema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa ei kaota pead, liigud edasi samm sammult. Võimalik on uute tutvuste tekkimine, aga ka mõni vana, soiku jäänud suhe võib taas hoogu koguda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui tunned, et sinu saavutusi ei hinnata vääriliselt, tekib kergesti trots ja tahtmine kõigele käega lüüa või siis hoopiski üritad tähelepanu mingite muude vahenditega saavutada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua mitmeid huvitavaid kohtumisi, naudid flirtimist ja isegi kui see pole su eesmärk, võid kellegi endasse tõsiselt armuma panna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pead aru saama, et on veel teisigi vaatenurki peale sinu oma ja need ei pruugi lõppkokkuvõttes kaugeltki kehvemad olla. Kuula hoolega teiste nõuandeid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võta elu tõsisemalt! Ära mängi inimsuhetega, on tõenäoline, et keegi teine on tunduvalt parem strateeg ja lõppkokkuvõttes jääd sina ses mängus hoopiski kaotajaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Töövõime on suur, vajadusel võid teha vägagi pika tööpäeva ning asjadega isegi enne tähtaega valmis saada. Hilisõhtul võiksid endale siiski puhkust lubada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On olemas nii mõnigi hea inimene, kes sind hoiab ja su tegemistele kaasa elab. Oska seda hinnata, näita välja hoolimist ja tänutunnet.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Saad põnevat infot. Järgmine samm on õigesti hinnata, kellega seda jagada tasub. Pimeduses kobades pole mõtet midagi ette võtta – asjaolud, mis alles hiljem ilmsiks tulevad, ei rõõmusta sind.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal on sul palju energiat ning mõistus vahe, suurepäraselt edeneb vaimne töö. Ent pead valmis olema oma ideede eest seisma, oma seisukohti kaitsma. Tekkida võib pingelisi olukordi. Mida kõrgem on su positsioon, seda enam pead valmis olema võimuvõitluseks.