Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 6. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära mitte loodagi, et suudad mingi eriti innovaatilise projektiga läbimurde sooritada – see on liigne risk, mis ähvardab pigem kahju tuua. Astu edasi mõõdetud sammul.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tähelepanuvõime on ergas ja mälu hea, õppimine ja kirjatöö tegemine edeneb hästi. Oskad oma mõtteid täpselt ja selgelt väljendada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Probleemide tähelepanuta jätmine võib neid vaid suurendada, niisiis on targem need pigem kohe lahendada. Ära hinda end üle, ära võta suuremat vastutust, kui kanda jõuad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pooleli olevad tööd rõhuvad su hinge. Võta need taas käsile, proovi julgelt uuesti – oled ju juba targem ja kogenum, kasuta julgelt oma teadmisi ja oskusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui midagi ette võtad, süvened põhjalikult, teed kõike vägagi korralikult. Teistel on sinuga keeruline koostööd teha, sest oled nende suhtes nõudlik.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled juba loomu poolest heatahtlik ja mõistev kaaslane, kes on alati valmis teisi ära kuulama, neist aru saama ja nende saladusi hoidma. Nüüd saad näha, et sind hinnatakse väga.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled valmis oma seisukohti kasvõi sada korda selgitama. Lõpuks sind kas mõistetakse või siis loobutakse vastu vaidlemast - nii saad oma tahtmise.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid kohata inimest, kes sulle kunagi armastust on avaldanud. Ta näeb kena ja värske välja ja paratamatult hakkad mõtlema, kas tema tunded ehk mingil määral veel säilinud võiks olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud ennast üle hindama ja tegutsema julgelt ka valdkondades, mille kohta sul tegelikult teadmisi napib. Igal juhul vajad usaldusväärseid nõuandjaid, kui plaanid rahalisi tehinguid.  

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mida tolerantsem sa ise oled, seda rohkem on lootust, et sindki mõistetakse ja tullakse appi olukordades, kus sa üksi hakkama ei saa.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nii mõndagi on muutumas, sa pead pingutama selle nimel, et muudatustega kaasa minnes saaksid ise otsuseid vastu võtta, olukord enda kasuks pöörata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled probleemide lahendamisel leidlik, saad viimaks ometi korda aetud midagi niisugust, mis on juba ammu su tegevust seganud. See õnnestub, kuna leiad asjale lähenemiseks uue viisi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastal oled valmis seiklustesse tormama. Uus ja huvitav paelub sind, reisid meelsasti ning tutvud põnevate inimestega. Rutiin suhetes on sulle vastukarva, otsid vaheldust. Hea aeg selleks, et liituda mõttekaaslasi ühendava organisatsiooniga ning õppida praktilisi asju.