Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 7. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegu tehtavate tööde abil sillutad teed ka selleks, et pikemas perspektiivis edukas olla ning jõuda just nende eesmärkideni, mis sul silme ees terendavad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Enesetunne on hea – jõudu ja tegutsemistahet on küllaga. Ometi on oht, et sa ei hinda oma võimeid päris realistlikult, kipud endale liiga palju raskeid ülesandeid võtma.  

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võib-olla tunnetad, et armastatud inimene on kuidagimoodi sul käest libisemas. Ära sattu paanikasse, tee midagi selleks, et ta mõistaks, kuivõrd vajalik sa talle oled.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tuleb tõdeda, et maailm on väike – inimesed on omavahel erineval viisil seotud. See teeb asjaajamise keeruliseks –  äriga seotud suhted põimuvad paratamatult isiklike liinidega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pole mõtet vanade liistude juurde jääda, ole uuele avatud, õpi tundma täna kohatavaid veidraid inimesi, kel on sulle mõndagi huvitavat näidata.

Neitsi
23. august – 22. september

Kõige paremini tunned end lähedaste inimeste keskel, olgu selleks siis perekond või ammuste sõprade turvaline seltskond. Südame teeb soojaks ühise mineviku meenutamine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On hirm ennast avada, kardad, et see teeb su haavatavaks. Leia selleks siiski võimalus, emotsioonide endasse surumine ei tee sulle head.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Naudid loomingulist tegevust, leiad viisi, kuidas oma tundeid ja mõtteid kunsti kaudu väljendada. Ka suhtlemine tuleb sul hästi välja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mingid sündmused on sinu jaoks silmad avanud, saad aru, millest on targem loobuda. Jätad selja taha selle, mis aja ja energia kulutamist ei vääri ja keskendud tulevikule.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Paljud inimesed tunduvad meeldivad ja üritavad sinuga sõprust luua. On mõningane oht, et sind üritatakse ära kasutada, ei tohi laskuda kahtlastesse afääridesse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kaaslastega võib erimeelsusi tekkida – kõik ei näe asju sinuga samast vaatevinklist. Selle asemel, et oma seisukohti kaitsta, peaksid üritama mõista, mida teised sulle öelda tahavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ei ole mõtet põdeda iga pisiäparduse pärast – suures plaanis on kõik väga hästi. Neid suhteid, mida vajad, on võimalik arendada, kui oled sisemiselt enesekindel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastal on ohjad sinu käes. Sul on palju valikuid, saad otsustada, mis on sinu jaoks parim. Mõistus on terav ning sul on lihtne maailma rõõmsa pilguga vaadata. Julge pealehakkamine ja positiivne suhtumine tagavad tihtipeale ka edu. Aeg-ajalt võib laiskus maad võtta.