Blogid
2. juuli 2020, 16:56

Dilaila kolumn | Sekstimisest sõltuvuses

Kas mäletate seda Ameerika poliitikut, kes dickpic’ide pärast tagasi astuma pidi?

Mina mäletan seda sellepärast, et ta nimi oli Anthony Weiner, ja ta saatis naistele pilte oma viinerist. Öelge veel, et nimi ei riku meest! Enivei, mu sõbrants tegeleb praegu peaaegu sama asjaga.

Asi algas sellega, et mingi suht suvaline kutt tööl sosistas talle kõrva, et ta näeb kindlasti aluspesus kuum välja. Sõbrants otsustas temaga veidi nalja teha ja saatis jultunud pildi, kus ta tõepoolest püss välja näeb. Kutt sattus sellest ekstaasi ja nii nad edasi tšättisidki.

Sõbrants aga, kes varem isegi selfie’sid ei teinud, avastas, kui väga talle tegelikult meeldib end eksponeerida. Ma ei tee nalja, kui ütlen, et ta on viimase kuu jooksul vähemalt tonni uue pesu, kingade, meigi, parukate ja fotoaksessuaaride peale kulutanud.

Ta seletab uut hobi sellega, et talle pakub pinget tunne, kuidas keegi teisel pool ekraani higiste pihkudega ta fotot ootab. Ning kuidas ta siis midagi nii uskumatult provokatiivset saadab, et pildi saaja ei suuda ööpäev läbi millegi muu peale mõelda.

Kui kutt punastades jagas, kuidas ülikõrgetes kontsades naised teda erutavad, korraldas sõbrants kodustuudios kohe sessiooni. Lisaks tegi ta kuti jaoks isegi salajase instakonto. Samuti on tal nüüd hunnik ülikuumi bikiinipilte. Ma pole küll ise sekstimise võlu veel avastanud, aga äkki peaks järele proovima?

Ahjaa, kas olete kunagi meili teema juhuslikult koopialahtrisse kirjutanud? Näiteks kui teemaks on teie bossi nimi ja meili sisuks veider eeslipilt? Mu kolleeg saatis sel nädalal ühe sellise meile kõigile, kaasa arvatud bossile.