DuffyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. juuli 2020, 16:42

Röövitud ja vägistatud lauljatar tümitab Netflixi filmi „365 päeva“

Briti lauljatar Duffy, kes hiljuti paljastas oma kohutavad üleelamised seksuaalkurjategija küüsis, kritiseerib teravalt Netflixi uut filmi "365 päeva", väites, et see teeb inimröövist ja -kaubandusest erootilise meelelahutuse.

Duffy (35) saatis Daily Maili teatel avaliku kirja Netflixi bossile Reed Hastingsile ja palus, et voogedastusfirma kasutaks oma mõju vastutustundlikumalt. "365 päeva" räägib oma suhet Sitsiiliasse päästma sõitnud Laurast, kelle röövib Massimo-nimeline mafiooso. Gangster annab naisele 365 päeva aega temasse armumiseks.

Duffy on enda sõnul märganud, et filmi fännid lausa anuvad Massimo osatäitjat Michele Morronet, et too neid rööviks. "Ärgitan neid miljoneid, kellele see film on meeldinud, juurdlema inimröövi ja -kaubanduse, jõuvõtete ja seksuaalse kuritarvitamise reaalsuse üle ning kogemuste üle, mis on kujutatud klantsfantaasia täielikud vastandid," vahendab Daily Mail lauljatari pöördumist.

Hitist "No Mercy" tuntud staar seletas hiljuti oma veebiküljel, miks temast aastaid midagi kuulda polnud – teda oli uimastatud, vägistatud ja mitmeid päevi vangistuses hoitud. Rängad üleelamised lõid ta väga pikaks ajaks rivist välja. Netflixi bossile saadetud kirjas märgib Duffy: tal vedas, et ta ellu jäi. Kuid paljud naised on seksuaalkurjategijate küüsis elu kaotanud.

Neile, kes väidavad, et tegu on ju ainult filmiga, ütleb lauljatar: filmidel on tegelikkuse moonutamisel suur võim.