"Puuduta mind" - Maily Kaljuvald, Anu Saagim, Sirje Presnal
Puuduta mind
24. juuli 2020, 10:50

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

„PUUDUTA MIND“ 142. SAADE | Kaardipanija Maily Kaljuvald – naine, kes oskab tõsta saladuseloori sinu alateadvuselt

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on taro kaartide spetsialist Maily Kaljuvald.  

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on taro kaartide spetsialist Maily Kaljuvald.  

Viisime ennustusriduaalid läbi Liipa talus Jõelähtmel, kus oli kohal ka talu peremees, tuntud maratoonar Joel Juht, kes ei usu vaime, ennustusi, kaartide panemisest rääkimata. Maily viis Joeli peal läbi taro kaartide rituaali, mis nii mõndagi näinud mehe värisema pani. "Mul olid ihukarvad ehmatusest püsti ja pidin ruumist lahkuma, et maha rahuneda," tunnistas mees hiljem. Maily polnud Joelist kunagi varem midagi kuulnud, kuid pani kaartidega ennustades kümnesse nii mineviku, kui ka oleviku osas. Samuti ennustas kaardipanija  Joelile tulevikku. Eks näis, kas läheb täppi. Vaata videot!

Joel Juht, Anu Saagim, Sirje Presnal Liipa talus (Hannes Dreimanis)

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

 

 

Edasi lugemiseks: