Elina NechayevaFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
3. juuli 2020, 10:40

IDEAALNE SUVEPÄEV | Elina Nechayeva matkab soodes ja avastab aiapidamise võlusid

Küsisime Eesti staaride käest, kuidas ja kus nad suve veedavad, milline oleks ideaalne suvepäev ning kas koroonaviirus on kuidagi nende suveplaane mõjutanud. Laulja Elina Nechayeva tunnistab, et tänavu on tal suvekuudel rohkem vaba aega, võrreldes viimaste kiirete suvedega, kui tal oli vaba vaid mõni päev. Kuidas ta oma suvepäevi sisustab? 

"Varem olen loetud vabad päevad veetnud hea meelega päikese käes aias raamatut lugedes ja looduses jalutades. Võimaluse korral olen kombineerinud tööreise puhkusega, leides aega ka kultuuri nautimiseks," räägib Elina Nechayeva, tõdedes, et tänavu on tal proovisaalidest ja lavadest väljaspool rohkem aega.

Vaba aja kasutab Elina hea ilma korral väljas sportimiseks: jookseb metsaradadel, sõidab rattaga või rulluisutab. Samuti on ta avastanud enda jaoks aias tegutsemise võlud. "Sel suvel tekkis võimalus isegi Eestis rannas käia ja meres ujuda," nendib ta. 

Fännide õnneks on ta saanud aega pühendada ka uute laulude kirjutamisele ja salvestamisele. Augustis algavad aga uuesti "Minu veetleva leedi" proovid Vene Teatris. 

Nechayeva ideaalse suvepäeva algus on sportlik. "Algab varajase hommikuga metsas joostes ning jooksutrenn kulmineerub ujumisega värskendavas merevees," räägib ta. "Sellele järgneb ideaalis pannkookide tegemine ning nende nautimine koos värskete Eesti maasikatega päikese käes terrassil." Pärast seda teeb laulja hääleharjutusi, et toit paremini seediks. 

Edasi on Elina jaoks ideaalsel päeval mitmeid võimalusi. "Võib-olla aktiivsem puhkus ratta seljas või matkates metsaradadel ja soodes. Samuti on rahulikum rannas ajaveetmine hea ilmaga väga tore," arvab ta. Ilus suvepäev võib Elina jaoks lõppeda kaunist päikeseloojangut nautides kusagil ilusa vaatega restorani terrassil. "Päeva finaaliks sobib hästi mõnus raamat või põnev film," leiab ta.