Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 4. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Uute teadmiste toel avanevad sulle ka uued võimalused. Kui oled puhkusel, mine kindlasti reisima – nüüd kogutud muljed ja info toovad tulevikus kasu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vast oled tänaseks laiaulatuslikke plaane teinud. Paraku ei pruugi asjad edeneda nii kiiresti, kui sa plaaninud oled. Võta sel juhul rahulikult ja vabalt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled õige heldes ja lahkes meeleolus. Selle nimel, et kellelegi muljet avaldada, võid kalli kingituse osta. Pärast aga haigutab rahakotis tühjus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära võta mitut asja korraga ette – kõike sa ei jõua ühe päevaga ära teha. Raske on tasakaalu leida, kipud liialdustesse kalduma. Tasuks jälgida, mida ja kui palju suhu pistad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle meeldib suuri plaane teha ja neist ka kõva häälega rääkida. Ent lubadusi ära küll anna – võib juhtuda, et sa ei suuda neid pidada ning see kahandab su usaldusväärsust.

Neitsi
23. august – 22. september

Midagi ahvatlevat nähes haarab sind vastupandamatu soov see endale soetada, kulutad tavapärasest rohkem. Laenu võtmiseks või raha välja laenamiseks ei ole hea aeg.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pole kerge mitmel rindel korraga rabada. Ühest küljest annavad arengud töises liinis võimaluse karjääri edendamiseks, ent sul on suuri plaane ka isiklikus sfääris.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea aeg loominguliste hobidega tegelemiseks. Vanema põlvkonnaga pole mõtet maailmavaatelistel teemadel juttu üles võtta – see võib vaidluseks paisuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pühendu kodustele asjadele, tegutse koos lähedastega. Lemmikloomadega tegelemine annab meeldivaid emotsioone. Sõprade poolt pakutavad ideed ei pruugi sulle praegu sobida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära lase töömõtteil puhkepäeva ära rikkuda või päevauudistel end ärritada. Pühendu sellele, et kallimaga mõnusasti koos olla, suvisest ajast rõõmu tunda ja hingelistel teemadel rääkida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui kuhugi teel oled, võta asja rahulikult, hoidu kiiruse ületamisest või ohtlikest manöövritest. Kipud olema liig kannatamatu ja kiiresti ärrituma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Rahaasjadega tegelemiseks ei ole parim aeg. Viska segavad mõtted peast välja, hoia sisemist tasakaalu. Puhka ja naudi suvepäeva, lõbusate inimeste seltskonda ja ilu enda ümber.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval aastal annavad kindlustunde stabiilsed peresuhted. Sul on alati olemas inimene, kes sind mõistab ning kellele saad toetuda rahututel perioodidel, mida aasta samuti pakub. Partnerlussuhted on ajuti ebastabiilsed, sinu ootused on kõrged ja unistused suured, samas oled väga tundlik.