Weekend FestivalFoto: Jörgen Norkroos
Saund
1. juuli 2020, 11:03

AMETLIK: augustis Soomes toimuma pidanud Weekend Festival jääb ära

Weekend Festivali korraldajad teatasid kolmapäeva hommikul sotsiaalmeedias, et 6.-7. augustil Soomes toimuma pidanud festival lükkub edasi uude aastasse.

"Oleme jälginud olukorda tähelepanelikult kogu kevade ja lootsime, et see paraneb. Raske südamega peame teatama, et selle aasta festival tühistatakse praeguse olukorra tõttu," kirjutasid korraldajad. 

Koroonaviiruse tõttu ei taheta ohtu seada meditsiinitöötajaid, kontserdikülastajaid ega ka festivali töötajaid ning seetõttu lükati festival edasi.

"Weekend Festivali 10. aastapäev toob endaga kaasa palju erilist ja ainulaadset. Me teame, et teie ootused on kõrged ja loodame teile näidata, mida oleme ette valmistanud. Oleme kõvasti tööd teinud ja kõvasti vaeva näinud," lubavad korraldajad, et järgmise aasta festival on ootamist väärt.

Läbirääkimised järgmise aasta artistide rivistamiseks on juba käimas. "Anname teile nimekirjast võimalikult varakult teada. Jääge terveks ja hoolitsege üksteise eest, näeme järgmisel aastal."

Selleks aastaks ostetud piletid kehtivad ka järgmisel aastal, kuid pileteid on võimalik tagastada 1. septembrini www.wknd.fi.