Christopher NolanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. juuni 2020, 09:34

Näitlejanna: Christopher Nolanil on võtteil tööviljakuse tõstmiseks erilised nõksud!

Hollywoodi täht Anne Hathaway paljastas, et "Teneti" režissöör Christopher Nolan kasutab võtteplatsil oma alluvate produktiivsuse tõstmiseks erinippe.

37aastane Hathaway, kes on mänginud Nolani filmides "Pimeduse rüütli taastulek" (2012) ja "Tähtedevaheline" (2014) paljastas selle infokillu ajakirjas Variety, kus teda intervjueeris Hugh Jackman, tema ekraanipartner filmist "Hüljatud".

Jackman (51) võttis jutuks karjääri jooksul kohatud režissöörid, kes ei luba võtteplatsile mobiiltelefoni kaasa võtta. Tema kogemust mööda on sellised kineastid Darren Aronofsky ja Denis Villeneuve. Seepeale märkis Hathaway, et selliseid režissööre on lausa kolm, kuna ka Christopher Nolan ei luba võtetele mobiili kaasa võtta. "Chris ei luba [võtteplatsile] ka toole. Olen temaga kaks korda koostööd teinud. Ta ei luba toole, ja tema loogika on järgmine: kui sul on toolid, siis inimesed istuvad, aga kui nad istuvad, siis nad ei tee tööd," rääkis Hathaway.

Näitlejanna ülistas Nolani filmide laia haaret, ambitsioonikust ning nii tehnilist kui ka emotsionaalset külge. Anne'i sõnul võib toolikeeld tõesti aimu anda Nolani tõhususest kineastina. "Tema filmid püsivad alati ajagraafikus ja eelarves. Ju on sellel toolivärgil tõesti oma iva."