Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. juuni 2020, 22:15

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 30. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mida kõrgemal positsioonil oled, seda pingelisem ja võitluste rohkem on päev sinu jaoks tööl. On konkurente, kes võivad nüüd aktiivselt sinu vastu tegutseda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on häid mõtteid oma tööasjade korraldamiseks. Pingeliseks kisub aga maailmavaatelistes küsimustes – neil teemadel võid kellegagi, kes sind ründama asub, lausa riidu minna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhete sõlmimine õnnestub ladusalt, kerge on kellegagi jutule saada. Sind ei paelu niivõrd vestluskaaslase mõttemaailm, väline ilu ja isiklik sarm on tähtsam.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap sead sihte karjääri vallas. Ambitsioonikate plaanide elluviimiseks vajad jõudu, esmatähtis on aga kaaslaste toetus. Ilma meeskonnata ei saavuta sa midagi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu jaoks on tähtis tõestada, kuivõrd tubli oled, kuivõrd palju oled suuteline ära tegema. Peaksid olema ettevaatlikum, sest rahmeldamine pole tervisele ohutu.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhtlus järeltuleva põlvega paneb sind proovile. Laste tahtmised ning arusaamad olukordadest erinevad sinu omadest totaalselt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tahaksid päeva rahulikult võtta, näiteks loominguga tegeleda. Paraku tõmbavad kodune olukord ja pingelised peresuhted tähelepanu endale.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lähed närvi, kui keegi sinu arvates võhiklik tegelane võtab enesekindlalt sõna valdkonnas, mida sa tunned. Oled valmis ägedalt vaidlusse astuma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtle üheksa korda, enne kui rahalise tehingu ette võtad! Kihk tegutseda kannustab sind takka, aga samas ei pruugi sa kõigi asjaoludega kursis olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Jupiter on Pluutoga ühenduses. Oled üllatunud, kui suured on su jõuvarud. Eelkõige tahtejõudu on meeletult, oled valmis oma tahtmist maksku mis maksab läbi suruma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Esmatähtis on elada tänases päevas. Ohtlik on hakata minevikus kaevama. Selgub, et seal on pinget ja allasurutud valu üksjagu. Ära kraabi vanu haavu taas verele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tööasjade edendamine sujub kenasti, selle võiksidki tänase päeva eesmärgiks seada. Hoidu aga oma nina toppimisest asjadesse, mis otseselt sinuga seotud ei ole.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Jupiteri ja Pluuto ühendusega algaval isiklikul aastal on sul palju jõudu ja võitlustahet, ent nappida võib taktitundelisust. Tegutsed selle nimel, et oma tahtmist maksma panna, mistõttu on vastuoludki kerged tekkima. Proovi olla rahumeelsem ja koostööaltim, su kaaslased ei ole enamasti su konkurendid.