Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. juuni 2020, 22:15

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 1. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev ideedega lagedale tulemiseks. Kui sul peaks olema tagataskus miskit, millest oled ammu salamisi mõelnud, aga ellu viia pole julgenud, lao see nüüd letti!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled kahe jalaga maa peal ja tunned end olukorra peremehena. Kuigi ette võib tulla keerulisi hetki, suudad pea selge ja närvi külma hoida. Tegutsed terve päeva reipalt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Küllap on su päevakava vägagi tihe, ees seisab nii planeeritud kui ka ootamatuid kohtumisi inimestega, kellest mõnega suhtlemiseks on sul keeruline õiget viisi leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Merkuuri ja Uraani sekstiil võib teha sind uskumatult leidlikuks. Kiirustades võid vigu teha, samas just tänu asjade sassi ajamisele kellegi huvitavaga tuttavaks saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on raske saada ühendust inimesega, kellega oleks vaja suhelda, aga tal on telefon levist väljas, tekivad valeühendused, sõnumid ei jõua miskipärast kohale.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui saad teha nii, et suhtled vaid nende inimestega, kes sind mõistavad ja on õigel lainel, tunned ennast suurepäraselt ja saad oma ideid takistusteta ellu viia.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Leiad, et pole mõtet põdeda ja unistada, targem on üritada oma soove ellu viia ja isegi kui midagi peaks äparduma, on sellest midagi headki õppida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sa juba kord kedagi armastad, teed sa seda väga põhjalikult. Oma tunnete maha surumine on sinu jaoks kõige valusam tegevus, nii et parem ära üritagi seda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinu igapäevane suhtlusring tundub nüüd igav ja sa tahad sellest välja pääseda. Tundub, et seal, kus sind ei ole, on elu palju põnevam ja inimesed võluvamad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tõenäoline, et täna võimuvõitlusse satud. Aga jõudu on sul tohutult ning kui vaja, suudad paika panna kelle iganes. Kriitilise olukorra kaudu võivad avaneda uued uksed.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid olla jonnakas ja põikpäine. Sa ei taha mingeid piire tunnistada ja teiste arvamus ei lähe sulle eriti korda. Hoidu oluliste suhete rikkumisest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võivad olla kindlad plaanid, aga kõik võib minna hoopiski teistmoodi ja palju põnevamalt, kui sa üldse ette kujutada ja loota oleksid osanud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Päikese ja Uraani sekstiiliga algav aasta tõotab tuua põnevaid võimalusi mitmeski vallas. Vajad vabadust ja sõltumatust, tahad suhelda erinevate inimestega. Sinu südame võib võita keegi, kes erineb olulisel määral su tavatuttavaist. Väga head on võimalused raha teenimiseks – ole julge ja tegutse!