Katy Perry ja Orlando BloomFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. juuni 2020, 10:49

Katy Perry oli pärast Orlandost lahkuminekut enesetapu äärel

Lapseootel Katy Perry tunnistab, et varises 2017. aastal pärast Orlando Bloomist lahkuminekut kokku ja kaalus lausa enesetappu.

Kuulus paar leppis õnneks ära ja saab õige pea esimese ühise lapse, kuid kolm aastat tagasi mõjus nende lahkuminek Katyle väga rusuvalt. Lisaks oli ka tema karjäär madalseisus.

"Mu karjäär oli alati üles-üles-üles läinud, aga siis tuli väike nihe, väljaspoolt ei paistnud see üldse suur. Aga minu jaoks oli see katastroof," rääkis 35aastane lauljatar SiriusXMi intervjuus. "Olin endast nii palju andnud ja see lõi mul jalad alt. Lisaks olin oma kallimast lahku läinud, kes on nüüd mu lapse tulevane isa. Ja siis lootsin uue plaadiga oma enesetunnet tõsta. Aga vastuvõtt ei tõstnudki mu enesetunnet ja ma varisesin lihtsalt kokku."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy, kelle vanemad on nelipühilaste pastorid, ütleb, et tal aitas kriisist välja tulla usk. "Tähtis oli katki olla, sest leidsin siis hoopis uutmoodi terviklikkuse. Ja rohkem mõõtmeid kui januse poptähe elus. Ilmselt päästis mu elu tänulikkus, sest kui ma poleks seda leidnud, oleksin omaenda kurbuses vähernud ja arvatavasti kusagilt alla hüpanud. Kuid leidsin mooduseid, kuidas olla tänulik. Kui elu on hästi-hästi raske, kõnnin ringi ja kordan: "Olen tänulik, olen tänulik!", kuigi tuju on väga halb."