Anni ja Tomi RahulaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
29. juuni 2020, 08:37

FOTOD | Anni ja Tomi Rahula tütar tähistas sünnipäeva

Anni ja Tomi Rahula tähistasid 28. juunil tähtsat päeva - nende tütar Rubi sai juba kolmeaastaseks.

"Meie eriti energiline, armas, lõbus ja arukas printsess on taas aasta vanem! 
Nii palju naeru, nalja ja tralli pole varem näinud (no loomulikult ikka ka vähemat korra öösel ärkamisi, kriimustusi ja paha tuju, aga see käib ju eluga kaasas).
Selle aasta lemmikuteks on olnud nukuga mängimine, matemaatika, “emme räägi kaka lugusid” (tänks kaka raamat), ise sõnade ja lausete lugemine ning eriti armsaks (ja hullult energiliseks) lapseks olemine," kirjutab Anni Instagrami postitatud pildirea juures. 

Anni ja Tomi on paljastanud, et lapsesaamine oli nende jaoks pikk teekond, mis kestis lausa viis aastat. Oma kogemused pani paar ka raamatusse "Tule meie juurde". 

2008. aastal elas Tomi üle mootorrattaõnnetuse, mis hakkas tema elu tulevikus oluliselt mõjutama. Pikka aega ei õnnestunud paaril kahte triipu rasedustestil näha ning see viis nad arsti juurde uuringutele, kus selgus, et õnnetuse tõttu pole Tomil enam võimalik loomulikul teel lapsi saada. "Ma olen viljakas, aga minust see viljakus ei tule lihtsalt välja. Selles oli see probleem," rääkis Tomi 2018. aastal saates "Hommik Anuga". 

Anni kirjeldas järgnevat aega kui pidevat ootamise, lootmise ja soovimise protsessi. "Need hetked on väga-väga rasked. Sul peab olema mingisugune toetus, mingi tugi, mingisugune võimalus jagada," leidis ta.

Katsetamist oli viie aasta jooksul väga palju - Tomi vajas protseduuri teostamiseks operatsioone ning Annit ootasid ees hormoonsüstid. Pärast kolmandat katsetust Eestis liikus abielupaar Hispaaniasse, kus ei läinud samuti õnneks. Edasi tehti proovi Riias asuvas kliinikus, mis neid lõpuks ka aitas. Kokku võttis kõik paarilt üle 40 000 euro.

Anni ja Tomi abiellusid 2013. aasta jaanipäeval perekeskis, laulatus toimus Püha Vaimu kirikus.