Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. juuni 2020, 22:15

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 29. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Selle asemel et tööl kaaslastega väsimatult vaielda, keskendu parem enese harimisele. Vali põnev täienduskoolitus ja naudi seda, et saad targemaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Juhul kui sul on ümberringi inimesed, kes sind usaldavad, toetavad ja vajalikul hetkel innustavad, ei tohiks ükski tööülesanne hirmutav olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtle sellele, kuidas oma töökeskkonda paremaks muuta või tööd ladusamalt korraldada. Kui sul on selle kohta häid ideid, võiksid kolleegide ja ülemustega rääkida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Praegu on õige aeg teha kodus ümberkorraldusi. Ehk tõstad ka mööblit ümber – võib-olla tasub mingi mööbliese välja visata. Hoidu vaidlemisest noorema ja vanema põlvkonna sugulastega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole ettevaatlik, kui pead täna teel olema. Reisimine toob kaasa ootamatusi. Ehkki sind köidavad põnevus ja uudsus, pead suutma riske adekvaatselt hinnata.

Neitsi
23. august – 22. september

Annab välja mõelda, kuidas saaks tööd veel efektiivsemalt teha. Ära lase end seejuures kõigutada eelarvamustest, millega kolleegid sind kostitavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kodused ei pruugi sinuga ühel nõul olla – sinu mõtted on nende meelest ehk liiga kõrgelennulised. Küll aga oleks hea oma ideid kallimaga jagada. Tema oskab sind hinnata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea aeg, et lastega tegutseda ja mõtteid jagada. Samas ole neile taskuraha andes mõõdukas. Sa ei pruugi ju kursis olla, millele nad võivad seda salamahti kulutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Töises õhkkonnas võib tekkida vastuolusid. Raskem on suhelda vastassoo esindajatega. Eriti keeruline tuleb päev aga juhul, kui armastad kedagi, kellega samas kohas töötad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Parimad võimalused avanevad materiaalses plaanis – näed, mismoodi oma rahalist seisu parandada. Sul tuleb parema tuleviku nimel aktiivselt tegutseda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad kodus midagi muuta ja võtad selle hoogsalt ette. Hiljem võib aga perega pahandust tulla, kui selgub, et oled ära visanud midagi, mis on neile vajalik.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Parimad mõtted tulevad pähe sõpradega vesteldes. Ehk õnnestub sul tänu sellele lahendada probleem, mis on sulle ammu koormaks olnud. Murekoht tuleb lahendada uudsel viisil.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Oled algaval aastal ebatavaliselt energiline ning võimeline palju saavutama. Õige tee valikul on palju kasu nii minevikukogemusest kui ka sellest, mida õpid nüüd. Tähtis on oskus teha valikuid. Kui üritad kõiki asju korraga teha, jääb alustatu pahatihti pooleli.