Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 28. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea, et sa iseendasse usud. Selleks, et su tegemisi krooniks edu, tuleb aga uskuda ka kaaslastesse. Ole avatud koostööks ka sinust erinevate inimestega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa ei ole maailmas üksi, pead paratamatult ka teistega arvestama. Nendegi mõtted võivad väärtuslikud, mõnikord sinu omadest targemadki olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võib juhtuda, et nüüd tunnetad teravalt, et armastad siiski inimest, kelle oled kunagi ise endast eemale tõuganud. Ehk ei ole veel hilja temaga ühendust võtta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuna oled kriitika suhtes väga tundlik, pole mõtet oma tegemisi suure kella külge panna. Küll jõuad infot jagada, kui oled kõigega valmis saanud ja sind täidab rahulolu ja uhkus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingi seik võib nüüd meelde tuletada, et heade sõprade olemasolu on väga tähtis. Näita neile välja, kui väga sa neist hoolid.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu ümber koondub inimesi, kes tahavad sinu kogemustest ja teadmistest midagi õppida. Ei maksa olla uje ja häbelik, anna julgelt oma teadmisi ka teistele edasi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Asjatu solvumusega muudad olukorra ainult keerukamaks. Püüa rahulikumalt võtta ja anna kallimale rohkem hingamisruumi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei saa loota, et teine sind sõnadetagi mõistab. Sul tuleb oma ootused sõnadesse panna ja neid viisakal viisil esitada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegutsed küllaltki süsteemitult, üritad mitut asja korraga teha, see aga suurendab võimalust eksida ja vigu teha. Ära ole nii kärsitu, püüa võtta rahulikumalt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võtad kriitikat küllalt külma kõhuga – teadvustad endale, et see on sinu elu ja sul on täielik õigus ise otsustada, mida ja kuidas teed.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei mõtle pikalt ette, ei muretse tuleviku pärast – praegune hetk on elamist väärt ja sa naudid seda. Oskus tänases päevas püsida on kulda väärt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vastassooga tekivad kontaktid täna kuidagi eriti kergesti. Flirtimine pakub sulle lõbu, ent välistatud pole ka tõsisema suhte tekkimine.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Marsi ja Saturni sekstiili mõju all algaval aastaringil jätkub sul püsivust ja süsteemsust. Ära kiirusta, ära lase end häirida sellel, kui teised töötavad tempokamas rütmis. Teadmised, mida nüüd omandad, jäävad kauaks meelde ja toovad kasu terve elu vältel. Rahaasjus võib mõnikord lihtsalt vedada.