Foto: @joolsoliver/Instagram
Inimesed
28. juuni 2020, 10:00

Jamie Oliveri naine meenutab 20. pulma-aastapäeval valusaid kaotusi

Briti kokandusguru Jamie Oliveri abikaasa Jools avaldas nende 20. pulma-aastapäeva puhul liigutava meenutusvideo. Nüüdseks on kuulsal paaril viis last - kuid viiest lapsest on nad ka ilma jäänud.

Jools ja Jamie (mõlemad 45) on koos olnud juba 27 aastat. Endine modell Jools avaldas 20. pulma-aastapäeva puhul pika kirjutise, milles ülistas Jamiet, kes on tema esimene armastus ja parim sõber ning kellega ta on saanud viis imelist last. "Jah, ma ajan sind hulluks ja sa väärid ilmselt medalit ..." Kuid tippkoka naine meenutas südamevaluga ka seda, kuidas nad on "oma viis väikest tähekest taevasse kaotanud".

 
 
 
View this post on Instagram

20 exciting, happy, fun wonderful years married to my best friend ❤️ we were due to renew our wedding vowels this summer but that can wait! 20 years married but together 27 years my first true love ❤️ Yes I drive you Bonkers and you probably deserve a medal etc..but being with you feels like home (and you know much I love to be at home)!!! I treasure the daily texts you send, you are romantic and constantly positive funny and a dedicated brilliant dad ❤️ we have created 5 wonderful children and lost our 5 little stars in the sky. Thank you for loving me the way you do ❤️ we did it, on to the next chapter x Was devastated to have lost out real wedding video in one of our house moves so this is cobbled together from home videos. Truly the happiest day with the most wonderful memories. Still 20 years later my dance moves need updating 🤣 better sort that out for our next wedding 🏹🤍 xxx

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Jamie ja Joolsil on tütred Poppy (18), Daisy (17) ja Petal (11) ning pojad Buddy (9) ja River (3). Jools on öelnud, et tahaks 47. sünnipäevaks järgmise aasta novembris saada veel kuuendagi lapse.