Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 27. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teiste inimeste soovid ja eesmärgid võivad sinu omadest sootuks erineda, neil pole ka tahtmist su sõna kuulata. Pole mõtet närve rikkuda asjade pärast, mida sa muuta ei saa.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegutsed uljalt ja oma äranägemise järgi. Järgmisi samme paika seades peaksid aga mõtlema ka sellele, kuidas sinu tegevus su lähedasi mõjutab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled veidike nukras meeleolus. Vajad sõpru, keda saaksid täielikult usaldada, kelle rinna najal vajaduse korral ka peatäie nutta saaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui elutempo on mõõdukas, suudad märgata ka neid asju, mis kiirematel aegadel kahe silma vahele jäävad. Elus on meeldivaid pisiasju, mis su igapäevase olemise rõõmsaks teevad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõik, mida sa õpid, ei pea kaugeltki su tööga seotud olema, vajad teadmisi ka iseenda jaoks. Ajajärk sobib päris hästi ka selleks, et reisima minna.

Neitsi
23. august – 22. september

Puutud kokku isikutega, kelle väljaütlemised sind närvi ajavad. Ärritununa paraku ei ole sa enam nii löögijõuline, tähtis on ennast vaos hoida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled täna kuidagi väga helde. Ürita ennast veidike distsiplineerida, proovi hoiduda liialdamisest, sealhulgas mõttetust raha raiskamisest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ole paindlik, sest sul ei jää nagunii muud üle, kui muudatustega kaasa minna. Pole mõtet tahtagi, et kõik vanaviisi jätkuks, on vaja olla uuendusmeelne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Energiatase on väga kõrge, tekib suurepäraseid võimalusi ja sul peaks olema ka julgust ja auahnust neist kinni haaramiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Vaatad maailma laiema pilguga. Näed nüüd võimalusi segavate takistuste ületamiseks, saad tegevusvälja avardada ja uue hooga edasi minna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võta endale aega selleks, et endasse vaadata, analüüsida oma vajadusi. Kui iseennast mõistad, on tunduvalt kergem õigeid otsuseid langetada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui negatiivseid emotsioone jõuga endasse surud, siis varem või hiljem toimub plahvatus. Ära ole enda suhtes liig kriitiline, armasta ennast sellisena, nagu oled.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algamas on uusi võimalusi pakkuv aastaring. Üle kõige vajad vabadust, tahad silmaringi laiendada ning uusi jahimaid avastada. Sind valdab pidev sisemine rahutus, raske on pikalt ühele teemale keskenduda. Armusuhtes hoidu üles kaevamast vanu probleeme, ela tänases päevas.