Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 26. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saad autoriteetide poolehoiu osaliseks, kui julged neile avalalt silma vaadata ja oma arvamust avaldada. Pugemise ja lipitsemise abil võib heakskiidu välja teenida vaid nõrgalt juhilt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled nüüd küllaltki hajameelne, kipud kokkuleppeid unustama ja tööasjus vigu tegema. Ära end killusta, keskendu vaid kõige olulisemale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hoia silmad lahti – on lootust tööl parem positsioon välja teenida. Samas aga võidakse sulle eneseteostust võimaldavat tööd pakkuda sootuks uues valdkonnas.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui võtad nüüd ette väljasõidu kuhugi teise Eestimaa otsa, kujuneb see vaheldusrikkaks ja meeleolukaks, saad ka hulgaliselt uusi teadmisi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled heas vormis ja tegutsemistahtest tulvil. Tööl õnnestub teha nii mõndagi selleks, et töötamist efektiivsemaks muuta. Varem tehtud vigu annab nüüd edukalt parandada.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on palju asjaajamist, satud erinevate inimeste seltsi ja sõlmid uusi kontakte. Inimesed, kellega nüüd tuttavaks saad, võivad mitmeski mõttes sulle kasulikuks osutuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui oled mõistlik ja liigud paraja tempoga, võib nüüd tekkida soodne võimalus karjääriredelil ülespoole liikumiseks. Ära pelga tööd ja vaeva, ära hiili vastutusest kõrvale.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Julgus vastutust enda peale võtta on eriti oluline. Saad ka raskete ülesannetega hakkama, kui oled konkreetne ega püüa toimuvat ilustada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tasub olla aktiivne. Kui tööl tehakse mingeid muudatusi, ära kõrvaltvaatajaks, ütle oma arvamused välja ja löö kaasa, kus vähegi vajalikuks pead.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mingid suletuna paistnud uksed on täna äkitselt ristseliti valla. Seega – ole aktiivne ja anna minna! Takistustest, mis varem ületamatud tundusid, on nüüd lihtne jagu saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Olukord töökollektiivis võib nüüd küllaltki pingeliseks kiskuda. On keeruline tegevust eesmärgistada, kolleegid on ehk mõnele su ideele väga vastu. Püüa olla kompromissialdis.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võib tekkida ahvatlev raha teenimise võimalus. Pakutakse ehk lisatööd, mis küllaltki vähese vaevaga tõotab kasu tuua. Ole selliste pakkumiste vastuvõtmisel ettevaatlik, ära tegutse uisapäisa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algav isiklik aasta annab palju võimalusi oma elukvaliteedi parandamiseks. Sul on julgust lasta lahti vanast ja oma aja ära elanust, et teha ruumi uuele ja paremale. Eriti puudutab see suhete valdkonda. Sinu ellu tulevad uued, inspireerivad inimesed, võid leida hingesugulase.