Foto: @deniserichards/Instagram
Inimesed
25. juuni 2020, 15:14

SUUR RÕÕM: Bondi-tüdruku puudega tütar ütles esmakordselt „issi“

Omaaegne Bondi-tüdruk Denise Richards ülistab oma abikaasat Aaronit, kes sai nende üheksa-aastaselt erivajadustega tütrelt angloameerika isadepäevaks võrratu kingituse - Eloise ütles esmakordselt "issi".

Nii tõsielusarjas "Beverly Hillsi tõelised koduperenaised" kui ka "Vaprates ja ilusates" osalev Richards avaldas isadepäeval sotsiaalmeedias fotosid nii oma isast kui ka Aaronist ning soovis neile õnne. "Ma ei kujuta ette paremat isa Eloise'ile ja paremat kasuisa Samile ja Lolale," kirjutas Denise, kelle teismeliste tütarde isa on skandaalne Hollywoodi täht Charlie Sheen.

"Suurim kink oli see, et Eloise sai kuu aega tagasi esmakordselt öeldud "isa"," lisas Richards.

 
 
 
View this post on Instagram

Our Eloise turned 9 yesterday..... happy birthday sweet angel. We love you so much ❤️

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Mullu oli ta ajakirjale People pihtinud, et Eloise'il, kelle ta oli koos Aaroniga adopteerinud, on kromosoomihäire, mistõttu tüdruk on arengust kõvasti maas.  „Ta ei osanud väga pikka aega iseseisvalt istuda ja kõndima hakkas alles kaheselt. Sellele oli eelnenud füüsiline teraapia.” Lõpuks ilmnes, et lapse kaheksas kromosoom on vigane.

Seitsmesena oskas Eloise ema sõnul öelda vaid mõned sõnad. „Ja vahel tundub tema mõistmisvõime eakohane, aga teinekord jääb mulje, et tegu on kolmeaastasega.”

Richards ei varja, et Eloise'i juhtum on keeruline. „Õpin iga päev midagi uut, sest sellisel puhul pole ju orienteerumiskaarti olemas.” Tal pole aimugi, mida tulevik toob. „Iga laps on erinev. Hoolitsed oma laste eest, ükskõik mis nendega ka ei juhtuks. Ma ei tea, kas ta hakkab rääkima nagu harilik laps. Aga vanemana tahad oma lapsele parimat ja püüdled selle nimel.”

Näitlejanna rääkis nüüd „Entertainment Tonightis”, et tema pihtimuse peale on väga paljud inimesed talle toetust avaldanud. „Mind liigutas väga, kui toetavad ja imelised kõik olnud on – inimesed on jaganud omaenda kogemusi ja selle teema avalikuks teinud. See oli vapustav!” õhkas Richards.