Foto on illustreeriv. Foto: Pexels.com
Inimesed
25. juuni 2020, 14:22

Oma partnerile noa selga löönud Soome missikandidaat mõisteti trellide taha

2017. aastal Miss Helsingi valimistel osalenud Karoliina Ala-Kanttile mõisteti Iltalehti teatel ligi kolme aasta pikkune vabaduskaotus. Kaunitar oli oma meessõbraga tülli minnes teda esmalt peksnud ja siis noaga löönud.

Iltalehti teatel toimus veretöö mullu novembris Halloweeni peo keerises. Ala-Kanttil tekkis mehega restoranis tüli ning ta lõi teda näkku. Riid jätkus restorani ees, kus missikandidaat oma kallimat käte ja jalgadega peksis. Kaunitaril paluti restoranist lahkuda, kuid öösel kohtus ta oma kavaleriga linnas uuesti. Vägivallatsemine jätkus mehe korteris, kus Karoliina haaras kööginoa ja vigastas mehe rannet. Kui mees oma asju kotti pakkima hakkas, lõi Ala-Kantti talle selja tagant noaga vasakusse õlga. Nelja sentimeetri pikkune haav ulatus kopsukelmesse ning põhjustas õhk- ja veririnna. Veidi sai viga ka ohvri parem ranne. 

Prokurör esitas süüdistuse tapmiskatses, kuid Ala-Kantti eitas sellist plaani ning mõisteti viimaks süüdi vägivallatsemises. Iltalehtile ütles Karoliina, et kahetseb juhtunut sügavalt ning mõistab, et peab oma tegude eest vastutust kandma.