Björn ja tema teine abikaasa Lena 2008. aastal. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix
Inimesed
25. juuni 2020, 10:08

ABBA täht paljastab värskes intervjuus, mitu korda nädalas ta seksib (2)

75aastane ABBA staar Björn Ulvaeus räägib The Guardiani intervjuus oma idüllilisest elust Stockholmi saarekesel, kus ta elab koos abikaasa Lena, kahe kassi ja koeraga, aga ka vanadusest.

Abielust ABBA lauljanna Agnetha Fältskogiga on Björnil tütar ja poeg, praeguse abikaasa, muusikaajakirjanik Lena Källersjöga kaks tütart.

Ulvaeuse sõnul on kodusaar tema lemmikpaik. Viimastel kuudel on ta kodus peamiselt hommikumantliga ringi tatsunud ning kui abikaasa teda korrale ei kutsuks, olekski see Björni munder. Kui koroonapandeemia välja arvata, on ABBA hitimeister eluga rahul. "Olen kogu elu tundnud saavutussurvet. Nüüd on see kadunud ja ma tunnen vabadust. Neil hetkil, mil unustan koroona ja kliimamuutused, olen õnnelik."

The Guardiani küsimuse peale, mis teda öösel ärkvel hoiab, vastab Ulvaeus: "Ei miski. Aga ilma väikeste unerohutablettideta läheksin hulluks." Mis Björnile oma välimuse juures kõige vähem meeldib? "End peeglis vaadates tekib pigem küsimus, mis seal üldse meeldima peaks. Talun seda stoiliselt."

Kui Björn saaks midagi muuta, oleks see tema perekonnanimi. "Te ei kujuta ettegi, mitmeid versioone sellest ma lugenud ja kuulnud olen. Eriti ärritav oli see ABBA aastail. Võite ette kujutada, kui keegi helistas meie hotelli ja ütles: "Ma tahaksin mõne ABBA kutiga rääkida." Mis te arvate, kumma administraator kutsus, Anderssoni või Ulvaeuse?"

The Guardianil on ABBA tähele ka väga otsekohene küsimus: "Kui tihti te seksite?" Ulvaeuse vastus: "Olen 75 ja üle nelja korra nädalas ei jaksa."