Rebel Wilson tänavu veebruaris. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/SCANPIX
Inimesed
25. juuni 2020, 09:48

Mis imeasi on Mayri meetod, millega Rebel Wilson ligi 20 kilo alla võttis?

Austraalia koomik Rebel Wilson on kuulutanud 2020. aasta oma terviseaastaks - ta on tänu uudsele menüüle, trennidele ja pikkadele jalutuskäikudele ligi 20 kilo alla võtnud. Ajakirja People teatel on 40aastane "Lauluässade" täht kasutusele võtnud Mayri meetodi. Kuid mis see õigupoolest on?

People'i teatel käis Rebel mullu koos sõbrannaga Austrias VivaMayris - luksuslikus detox- ja wellness-keskuses. Seal tutvustati näitlejannale Mayri meetodi nimelist toitumisprogrammi, mis toonud Rebelile kiiresti vapustavalt häid tulemusi. Ja Mayri meetodile on ta sestsaadik truuks jäänud. 

"Kõik algab soolestikust," ütles VivaMayri juhataja asetäitja dr Christine Stossier  kolm aastat tagasi The Guardianile. Ravikeskus juhindub Austria arsti dr Franz Xaver Mayri ligi saja aasta tagusest veendumusest, et inimesed mürgitavad oma seedesüsteemi toiduga - ent ka toitumismeetodiga. Mayri filosoofia järgi vähendatakse VivaMayri klientide menüüs gluteeni ja piimasaaduste hulka, vähendatakse snäkkimist ning õpetatakse toitu põhjalikult mäluma. Hommikuks pakutakse seal näiteks tervislikku speltaleiba, mida tuleb hammastega tublisti jahvatada. VivaMayr õpetab klientidele, et söömise ajal tuleb 30 korda mäluda.

 
 
 
View this post on Instagram

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Söögi ajal on keelatud vee joomine ja telefoni ei tohi lauda kaasa võtta. Söögiaegade vahe on neli tundi. "Selline lähenemine eemaldab toidutalumatused, vähendab suhkru tarbimist, ärgitab tervislikke toiduaineid aeglaselt mäluma, tugevdab immuunsüsteemi ja vähendab põletikku," kinnitab Wilsonile lähedane allikas People'ile.