Justin Bieber koos abikaasa Hailey Baldwiniga. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. juuni 2020, 11:15

Justin Bieber eitab tuliselt vägistamissüüdistust

Nädalavahetusel väitis keegi Danielle'i-nimeline naine Twitteris, et Justin Bieber vägistas ta 2014. aasta märtsis hotellitoas. Laulja eitab tema väiteid kategooriliselt.

Anonüümsel Twitteri kontol kirjutanud naine väitis, et tema ja ta sõbrannad kutsuti 9. märtsil 2014 pärast Bieberi Austini kontserti staari hotellituppa. Järgnenud seksuaalrünnak. Nüüdseks on see säuts ja kogu konto Twitterist eemaldatud, märgib USA Today.

Bieber kirjutas omaenda Twitteri kontol, et tal pole tavaliselt kombeks "suvalistele süüdistustele" vastata. "Aga olles oma naise ja tiimiga rääkinud, otsustasin täna õhtul ühest probleemist kõnelda." Laulja kinnitab, et Danielle'i loos pole tõeraasugi. Ta avaldas selle tõestuseks rea tšekke, meile ja artikleid, mis puudutasid tema toonast Austinis viibimist. Bieber kinnitas, et ei ööbinud Four Seasonsi hotellis, nagu naine väidab, vaid eramajutuses, ning oli tagatipuks Austinis koos oma toonase sõbratari Selena Gomeziga. 

"Iga seksuaalse kuritarvitamise süüdistust tuleb väga tõsiselt võtta ning sellepärast oli vaja ka mu vastust," kirjutas Bieber ning lisas, et kavatseb koostöös Twitteri esindajate ja seadusesilmaga antud juhtumile juriidilist pööret anda.