Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 25. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Nüüd oleks õige aeg selleks, et korda seada asjad, mis juba ammu ligadi-logadi. Lähedastele tasub oma armastust tihedamini välja näidata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled küll enesekriitiline ja saad aru, millistes valdkondades sul oskustest puudu jääb, ent tead, et sul on kindlasti võimalik end täiendada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hetkel tasub tegeleda oma edaspidise tegevuse kavandamisega. Oma plaanidest teistele teada anda ja nende elluviimist alustada saad alles mõne aja möödudes.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Peaksid enda jaoks mingid kriteeriumid konkreetselt paika panema, mitte tegema olulisi otsuseid pelgalt hetkeemotsioonidest lähtudes.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole nüüd julge! Kui sa kõhklema jääd, võib muidu nii hoolikalt planeeritud tegevus võtta vale suuna, sa jõuad kuhugi küll, aga see pole kaugeltki see koht, mis su eesmärgiks oli.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui su tegevusala on loominguline, võid praegu olla küllaltki edukas, reaalse maailma probleemide lahendamine aga ei õnnestu kuigi hästi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kuigi tundub, nagu tekiks suurepäraseid võimalusi, kerkivad ka takistused niisama ootamatult su teele ja mõned neist võivad olla nii tõsised, et sa ei suudagi neid ületada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armukadedus võib silme eest mustaks võtta. On tunne, nagu teised oleks kuidagi meelega su vastu. Kriitika peale ei tasu solvuda, selle põhjusi tuleb eriti hoolikalt analüüsida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mida enam sa oma arvamust selgitades ärritud, seda kindlam on, et püüdlused seisukohti selgeks teha jooksevad liiva. Pead olema vana rahu ise, et teisiti mõtlev inimene sust aru saaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei ole kaaslaste panusega rahul. Põhjus on su enda ülbuses või hoopiski sisemises nõrkuses, mida varjata püüad. Käitu kaasinimestega viisakalt ja lugupidavalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Uute asjade alustamiseks on sul küll piisavalt energiat, ent teele tekib takistusi kohtades, kus sa neid oodata ei oskakski, võib tekkida peaga vastu seina jooksmise tunne.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et alahindad oma konkurente või oled lihtsalt võimetu nende käike läbi nägema. Või pead konkurendiks kedagi, kes peaks olema liitlane. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal keskendu hetkes elamisele. Halb on see, kui minevik sind takistab, samuti ei saa sa end õnnelikuna tunda juhul, kui tegeled palavikuliselt tulevikuks valmistumisega. Ole õnnelik siin ja praegu, naudi armastust ja seksi – sul on võimalik olla koos just selle inimesega, kes sind rõõmsaks teeb!