Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 24. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhtu oma kaaslastesse positiivselt, ole püüdlik. Sul ei pruugi kõik kohe õnnestuda, ent peamine on usk endasse, teadmine, et suudad oma vigadest õppida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Energiat on palju, sind valdab tahtmine tegutseda. Suunad oma jõu eelkõige kodustesse ettevõtmistesse. Pere oskab su ponnistusi väärtustada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Klaarimata suhted minevikust tõusevad taas päevakorda. Nüüd nõuab nende lahendamine rohkem jõudu kui siis, kui oleksid seda õigel ajal teinud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinuni jõudvates kuulujuttudes võib sisalduda ka sellist niisugust infot, mis on absoluutne vale. Proovi oma peaga mõelda, ära lähtu sellest, mida teised sulle ette söödavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhtes seisad teelahkmel. Palju oleneb sellest, kuivõrd oled oma varasemaid suhteid, õnnestumisi ja ebaõnnestumisi analüüsinud. Ära teist korda vana reha otsa koperda!

Neitsi
23. august – 22. september

Kui kallima arvamusavaldused vastuvõetamatud näivad, eelistad pigem eemale tõmbuda. Ometi oleks otstarbekam pingutada selle nimel, et ikkagi saaks asjad selgeks rääkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled kallima vastu tõrges. Võimalik, et sa ei suuda mõnda ammust seika talle siiani andestada. See on eeskätt sinu enda hingeline probleem.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinule võidakse pihtida hästi varjatud saladusi. Selleks pead ka ise usaldav olema, kuid ennast täielikult avada pole siiski soovitav, ole pigem kuulaja rollis.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul tuleb õppida end talitsema, teiste tunnetega arvestama. Kui kannatuse kaotanuna midagi ütled või teed, on pärast keeruline suhteid jälle korda saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Peaksid proovima end realistlikumalt hinnata, mõtlema selle üle, millised on su negatiivsed küljed. Kui leiad endas vaid positiivset, on su enesehinnanguga midagi viltu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled lapsevanem, võta aega selle jaoks, et oma järeltulijatega maailma asju arutada ja koos midagi ette võtta. Võimalda lastele uusi kogemusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul ei ole kiiret, saad vabalt plaanide tegemist veidi edasi lükata. Võta natukeseks aeg maha, vaheta keskkonda ja puhka ennast välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algavalelu aastal oled aktiivne, sind saadab pidev soov tegutseda. Oluline on teha õiged valikud ja süveneda asjadesse, mis on tõeliselt tähtsad. Tuleb aru saada, et kõige jaoks aega ei jätku. On soodne aasta kolimiseks, remondi või ümberehituse tegemiseks kodus ning peresuhete tugevdamiseks.