Ansel ElgortFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
22. juuni 2020, 10:12

Noor filmitäht eitab 17aastase tüdruku vägistamist

26aastane Hollywoodi näitleja Ansel Elgort sattus reedel sotsiaalmeediatormi keskele: Gabby nime all esinev naine väitis, et Ansel vägistas ta 2014. aastal, kui ta oli äsja 17aastaseks saanud.

Gabby esitas oma süüdistused Twitteris, väites, et toona 20aastane Elgort oli temaga sotsiaalmeedias ise kontakti otsinud. Nad kohtusid ja Ansel võttis tüdruku süütuse. Seksuaalvahekord olnud põrgulikult valus ja neiu anunud nuuksudes, et Elgort lõpetaks. Noormees ei võtnud teda aga kuulda. Gabby avaldas ka kuvatõmmised Elgortilt saadud sõnumitest ning nende ühisfoto. Lisaks väitis ta, et Ansel oli temalt alastipilte palunud ning teda koos mõne oma sõbrannaga grupiseksile meelitada üritanud. Nüüdseks on Gabby oma Twitteri konto eemaldanud.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ansel on

Filmidest "Süü on tähtedel" ja "Ohakalind" tuntud Elgort, kes peatselt astub üles Steven Spielbergi "West Side Storys", on Instagramis vastulause avaldanud. Ta väidab, et nende suhe oli täiesti seaduslik ja toimus mõlema poole nõusolekul. Elgort eitab Gabby seksuaalset kuritarvitamist, kuid tunnistab, et kohtles teda lühikese suhte lõpus julmalt.

"Ma lõpetasin ta sõnumitele vastamise, see on lapsik ja julm. Tean, et see hilinenud andekspalumine ei lunasta mu vastuvõetamatut käitumist. Tagasi vaadates tunnen oma käitumisviisi pärast tülgastust ja sügavat häbi. Kahetsen väga."