Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 22. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tegevus ei pruugi edeneda nii kiiresti, kui planeerinud oled. Kaaslased oleks justkui väsinud su entusiasmist. Sinule jälle näib, et asjad ei huvita neid nii palju, kui peaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Su ootused kaaslastele on kõrged. Veelgi kriitilisem oled aga iseenda suhtes – kui miski ei lähe päris nii, nagu kavandanud oled, kipud endale tuhka pähe raputama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtled, kuidas tulevikku kindlustada, märkad võimalusi, ent pead tõdema, et igal asjal on ka negatiivne pool. Proovi sellest mõtteahelast välja tulla, vajad ka puhkust, lõõgastumist.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ikka ja jälle tunned end kui teelahkmel – sul on mitmeid võimalusi, kuid väga raske on otsustada, kuhupoole on kõige mõistlikum liikuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suurte väljaminekute tegemiseks või laenu võtmiseks pole aeg kuigi soodne. Ürita kõige pakilisemad asjad enne pühi valmis saada, ära uut alusta.

Neitsi
23. august – 22. september

On projekte, millega alustamist oled edasi lükanud, nüüd võiksid neilt tolmu pühkida ning lähimas tulevikus leida aega nende käima lükkamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinuni võib jõuda informatsioon, et keegi kuidagimoodi vale ja valskusega sind enda huvides ära kasutada üritab. Jää rahulikuks ja enesekindlaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära anna alla, tegutse rahulikult ja järjekindlalt, ainult nii suudad segaduses taas järje peale saada ja endaga rahul olla. Jaaniõhtul võid siis kerge südamega rihma lõdvaks lasta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära tee midagi niisugust, mis võiks kaaslaste suhtes ebaõiglane olla või mis pole seaduslik, sest lubatud piiride ületamine toob kaasa tõsiseid tagasilööke.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtu oma ülesannetesse täie vastutusega, eriti hoolsalt pea silmas seda, et oleksid õiglane. Kedagi teistele põhjendamatult eelistades mängid iseend märkamatult suluseisu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Elu on mitmekesine ja põnev, jõuad palju ette võtta. Naudid elu, tegeled hobidega, võimalik, et leiad endale uue huviala, astud mingisse klubisse või ühingusse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled nõudlik, sulle võib tunduda, et nad suhtuvad asjasse kuidagi pealiskaudselt. Ka ei suuda sa taluda, kui kaaslaste arvamused sinu omadest erinevad, oled endas väga kindel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Sinu isiklik uus aasta algab paljutõotavalt – võimalik on nii tööalaselt kui ka armusuhete vallas uuele tasandile jõuda. Midagi muutub sinu praegusel töökohal või saad pakkumise, mis võimaldab sul oma andeid paremini rakendada. Sõprade kaudu võid tutvuda oma elu armastusega.