Uudo Sepp ja Kelly KivimaaFoto: Martin Ahven
Inimesed
24. juuni 2020, 10:13

VANA ARM EI ROOSTETA? Uudo Sepp veetis jaanipäeva endise kallimaga (1)

Märtsi lõpus läks muhe Saaremaa lembelaulik Uudo Sepp lahku oma kallimast Kelly Kivimaast. Paar oli koos tervelt aasta, kuid Uudo sõnul läksid nende teed lahku, sest mõlemal oli vaja vaheldust. Tundub, et noorte suhted on jälle üles soojenenud, sest Uudo veetis jaanipäeva koos Kellyga.

Uudo ja Kelly tähistasid võidupüha Otepääl. Pildil on näha, kuidas Sepa käsi puhkab neiu süles.

View this post on Instagram

Head Jaani kõigile! 🥂

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

Mõned päevad tagasi postitas Uudo Instagrami ka pildi, kus Kellyga poseeris. Praeguseks on pilt juba kustutatud. Õhtuleht võttis ühendust ka Uudo endaga, et asjade kohta selgust saada. "Põhimõtteliselt ma praegu kindlat vastust ei oska anda, pigem jääb see asi meie vahele," vastas Uudo küsimusele, kas nad on jälle Kellyga paar.

Uudo postitas Instagrami ühise pildi Kellyga, mis on praeguseks juba kustutatud. Foto: kuvatõmmis Instagramist

Märtsi alguses tähistas paar esimest kooseluaastat. Uudo tegi selle puhul sotsiaalmeediasse südamliku postituse: "Meil täitus aasta! Minu elus pole ühtegi nii värvilist ja ägedat aastat veel olnud! Sinuga aasta jooksul on olnud kokku kuus reisi ja iga neist imelisem kui teine! "Eesti laul", Eesti muusikaauhinnad ja palju ägedaid seiku veel. Kõige tänulikum olen selle Selveri eest, kus kohtusime esimest korda. Kusjuures, varsti tuleb välja ka laul meist, pühendatud sulle!" 

Kuid märtsikuu lõpus teatas Uudo sellest, et nende teed Kellyga läksid lahku. Mõlemad kustutasid sotsiaalmeediast ühised pildid. Uudo sõnul ei saanud neil Kellyga teineteisest kõrini, kuid kuna lahkuminek toimus koroonakarantiini ajal, mõjus ilmselt ninapidi koos istumine suhtele saatuslikult. 

Küsimuse peale, kas koroona tõttu karantiinis olemine võis mõjutada suhte purunemist, vastas Uudo: "Võib-olla isegi oli, sest inimestel on vaja suhelda ja vaheldust. Kui sa oled kogu aeg ühes asjas kinni, võib juhtuda, et lõpuks plahvatad ja juhtub see, mida sisimas ei taha." 

Ehk on noored siiski raskustest üle saanud ja taas teineteist leidnud!