Ansel ElgortFoto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix
Inimesed
20. juuni 2020, 10:00

Noort filmistaari süüdistatakse 17aastase tüdruku vägistamises

Filmidest "Süü on tähtedel", "Paberlinnad" ja "Ohakalind" tuntud Ansel Elgort seisab silmitsi karmi süüdistusega. Keegi Gabby-nimeline noor naine väidab Twitteris, et näitleja vägistas ta 2014. aastal, kui ta oli seitsmeteistkümnene ja Ansel 20.

Daily Maili teatel kirjutab Gabby, et hakkas Anseliga sõnumeid vahetama veidi enne oma 17. sünnipäeva. Juba paar päeva hiljem läksid nad voodisse. Kuid Gabby jaoks oli see esimene vahekord. "Selle asemel, et küsida, kas ma tahaksin seksimise pooleli jätta, teades, et see oli mu esimene kord ja ma nuuksusin valust ega tahtnud seda teha, olid ainsad sõnad, mis Anseli suust kõlasid: "Me peame su sisse treenima,"' kirjutab Gabby. Ta mäletab, et lülitas end suurest šokist kuidagi välja. Lahkuda ta ei suutnud, sest ei jaksanud Anselile vastu hakata. "Ta tekitas minus arvamuse, et seks peabki selline olema."

Lisaks olevat noormees temalt alastipilte küsinud ning üritanud teda koos mõne - samuti alaealise - sõbrannaga grupiseksile meelitada. 

Gabby sõnul keelas Ansel tal juhtunust kellelegi rääkida, öeldes, et see hävitab tema karjääri. Elgorti tähelend on olnud võimas - ta mängib Steven Spielbergi "West Side Story" uusversioonis meespeaosalist Tonyt. Kuid Gabby on enda sõnul aastaid kannatanud traumajärgse stressihäire ja ärevushoogude all.

Daily Mail palus Elgorti esindajatelt kommentaari, kuid esialgu tulutult.