Tele

Lisatud Loigo kommentaar!

Kanal 2 peatab koostöö „Kodutunde“ produtsendiga. Loigo: telekanali poolt õhku paisatud etteheited on ennatlikud, alusetud ning põhjendamatud (8)

LISA KOMMENTAAR

Teadjamees22. juuni 2020, 22:57
See supp oli juba ammu hapuks läinud ja selle saate produtsent liiga enesekindlaks ja upsakaks. Aeg tegi oma töö ja nüüd varsti aitame kõik teda.
ema teresa20. juuni 2020, 15:31
ja tädi teeb seda kõike tasuta onju
Liisu20. juuni 2020, 14:32
Mind häirib hoopis see, et lõpetatakse koostöö KAHTLUSTUSE ajel. Ei ole kindlaid tõendeid, aga igaks juhuks koostöö lõpetatakse. Vb on asi hoopis selles, et Kanal2 on rahahädas ja ei suuda seda saateformaati vedada? Siis nii võikski öelda. Üleüldiselt levib trend visata õhku süüdistused, millele ei pruugi alustki olla. Ja tõesta siis pärast, et tegelikult ei olnudki nii või naa. Samas kui on tõestatud kuriteod, siis varjatakse kuriteo toimepaneja nime suure hoolega. Et siis on isikukaitse andmetega tegu. Aga antud loos ei ole või?
Juhanes Kõh19. juuni 2020, 21:40
Selline koostöö lõpetamine ei ole väga arukas. Heategevus ei ole tegelikult saatanast ja sellega tegelejad ei ole kurjategijad. Kui niimoodi "lambist" koostöö lõpetada, siis võib olla kindel, et paljud või väga paljud inimesed jäävad abita. Kas see ongi eesmärk? Või tohivad heategevusega tegelda ainult globaalsed suurtegijad, kelle majandusandmetele Eesti sugusel väikeriigil ligipääs puudub?
lõppkokkuvõttes19. juuni 2020, 23:00
kannatavad vaid need abivajajad, kes mingiks hetkeks jalad alla said. Kui aga need abivajajad neid jalgu hinnata ei osanud, siis võidavad vaid edaspidised teoreetilised annetajad, kes edaspidi annetada ei saa. Vat ei tea seda kasutegurit, äkki said päris mitmed pered jalad alla, ja oskavad isegi hinnata...siis pole ju Kristi töö päris asjata.
Juhanes Kõh19. juuni 2020, 23:03
Laduge muidugi miinuseid, aga lugege pärast lajatamist uuesti ja mõelge, et kas maailm ilma heategevuseta on parem.
ReinVest20. juuni 2020, 10:20
B-vabariikides tegelevad heategevusega pangad, mis annavad vaestele laenu, siis võtavad neil ära viimasegi ja lõpuks oma kasumid maksuvabalt minema viivad.
Eestlane19. juuni 2020, 20:47
Kurb, aga nagu öeldakse, pidulik. Heategevus on äri! Aeg on ka tänavsuu uurimine ette võtta, temalgi kriminaalseid skeeme seoses annetustega