KannabinõidFoto: Promomaterjal
Saund
19. juuni 2020, 16:19

Aasta metal-albumi tiitliga pärjatud Kannabinõid annab kontserdi, mida on võimalik jälgida ka veebis

Kaks kärbest ühe hoobiga! Jaanuaris aasta metal-albumi tiitli võitja Kannabinõid annab reedel kontserdi, millest saab osa nii kohapeal kui ka otseülekande vahendusel.

Kannabinõid esines neljapäeval Sveta baaris väljamüüdud saalile. Suure nõudluse tõttu korraldasid kontsertagentuur Damn.Loud ja Sveta baar lisakontserdi, mis toimub reedel. Nendele, kes kontserdile ei jõua, toob Vita Pictura Kannabinõia massiivsuse kohale otseülekande näol.

“Erilise kogemuse andis asjaolu, et lava oli asetatud saali keskele nii, et publik sai seista ringis bändi ümber. Saali tagaotsa, kus tavaliselt on lava, olid asetatud kitarri- ja bassivõimud - wall of sound - ning nende ees seistes tekkis kehas sarnane vibratsioon, mida oli tunda oktoobris toimunud Sunn O))) kontserdil,” kommenteerib Damn.Loudi promootor Karl Korts.

Bänd lisab kollektiivselt: ”Suurte lavade monoliitsuse kõrval jääb miinuseks vahetu kontakti puudumine publikuga. Sveta Baari lahendus ruumi ja publiku keskel esinevast artistist töötas juba Kaschaloti live'i ajal laitmatult. Olustik viis justkui bändi prooviruumi, kus õlitatud masinavärk kõige paremas võimalikus mõttes kõigist ja kõigest üle rullus. Kogu hulluse keskel enda ümber silmavalgeid välkumas näha sulatab ruumisolijad bändiga üheks.”

Otseülekanne algab kell 21.15 ja seda saab jälgida SIIT!