Sämi sõnul on võimalik igaühel jõuda muusikamaailmas nii kaugele kui hing ihkab, kui selleks on piisavalt motivatsiooni ja tahet. “Eesti muusikatööstus on iseenesest üsna kirju ja tuline. Kõik üritavad omale nime teha või seda säilitada, nii vanad kalad kui uued tulijad,” iseloomustab ta. Foto: Erakogu
Saund
19. juuni 2020, 15:05

Kodumaise räpiskeene tõusev täht säm: Eestis saab igaüks muusik olla, kui on vaid motivatsiooni ja tahet

Lootustandev noor räppartist säm, kes mullu Raadio 2 aastahiti tabelis esikümnesse jõudis, sai maha uue tantsulise singliga “OLED KUUL”. Sel aastal keskkooli lõpetanud säm nendib, et kavatseb veel muusikaga veidi aega tegeleda, aga oma tuleviku tahab ta siduda hoopis teise erialaga.

Sämi uus suvine lugu sündis koostöös Bert Prikenfeldiga. Loo jaoks sai säm enda sõnul inspiratsiooni hoopis aga YouTube’st instrumentaalpalasid kuulates. “Kuulates tagatausta meloodiat ning meeleolust tulenesid ka esimesed sõnad. Loo alguse vaikses osas “Kuuled, kuidas koputan” haakus minu arust loo taustaga perfektselt. Seega ühest üksikust lausest koorus välja praegune terviklik lugu. Terve süžee on välja mõeldud fantaasiamaailmas ning selle nõnda kirjutamine mõjus mulle üllatavalt väskendavalt,” räägib ta. 

Edasi lugemiseks: