Krista LensinFoto: Liina Notta
Tele
19. juuni 2020, 16:04

Krista Lensinist saab ETV+ saatejuht: parim võimalus arenemiseks on teha midagi täiesti uut

“Ma armastan tarku ja väärikaid inimesi, kellel on oma arvamus. Arvestades saate formaati, on minu tugevuseks kindasti kahe keele rääkimise oskus. Lisaks on minu karjäär alati olnud seotud erinevate valdkondade inimestega, minu tutvusringkond on suur ja lai ning loodan, et tänu sellele saan kaasa aidata saatekülaliste nimekirja suurendamisele,“ räägib Krista Lensin, kes hakkab sügisest ETV+ ekraanil juhtima saadet “Kes keda?“.

Lensin ütleb, et mõtles enne kui uue pakkumise vastu võttis. “Mul on olnud piisavalt aega iseenda jaoks ja olen igati valmis uuteks väljakutseteks. Hindan ETV+ julgust muuta saade kakskeelseks. Olen ise kakskeelses perekonnas kasvanud ja alati tundnud puudust vene keelt kõneleva kogukonnaga suhtlemisest,“ räägib ta ja lisab, et kuigi pakkumine tuli ootamatult, oli ta meeldivalt üllatunud, et tema peale mõeldi ja ootab nüüd põnevusega sügist.

“Tegemist on väärika saatega, kus on sihikul meile kõigile olulised ja päevakajalised teemad. ETV+ populaarsus on pidevas kasvavas trendis ja teha midagi täiesti uut ning erinevat minu eelnevast elust on arenemiseks parim võimalus,“ lisab Lensin.

“Olen oma elust telemaastikul figureerinud vahelduva eduga pea 30 aastat. Selles maailmas on see miski, mis meid, kes kord on oma südame sinna kaotanud, ikka ja jälle tagasi teleekraanidele lennutab,“ tõdeb ta.

Olgugi, et telekogemust on tal küllaga, on siiski tegemist suure väljakutsega. “Saade “Kes keda?” nõuab rohkelt teadmisi, kiiret oskust umber lülituda eesti keelelt vene keelele nii rääkides kui ka arutledes ning iganädalast põhjalikku eeltööd. Saatel on väga tugev toimetus ja Andrei on erakordselt hea saatejuht, seepärast usun, et saame hakkama. Mina olen valmis ja ootan võimalust alustada väärikas majas koostööd väärikate inimestega.“

Kuigi Krista alustas mõni aeg tagasi tööd ka maaklerina, ei jäta ta seda ametit. “Kinnisvaraamet sobib minu isiksusega väga hästi. See on liikuv töö, mida saab ise reguleerida. Selle pärast jätkan edaspidi aktiivselt töötamist ka selles valdkonnas.“