Jaagup Tuisk Foto: Kuvatõmmis/Youtube.com
Saund
19. juuni 2020, 12:01

VAATA | Jaagup Tuisk avaldas muusikavideo, kus teevad kaasa kuumad „Rannamaja“-tšikid!

Superstaarisaatest tuntuks saanud Jaagup Tuisk avaldas säriseva muusikavideo "Miinusprojekt", kus teevad kaasa "Rannamajas" osalenud Ada, Merylin ja Seidi.

“Loo pealkiri on “Miinusprojekt”, kuulsin seda sõna kuskil kaks aastat tagasi ja minu meelest on see nii lahe. Teadsin, et tahan sellest loo teha, nüüd lõpuks võtsin kätte ja tegin saundi taha,” räägib Tuisk MyHits hommikuprogrammis.

“Saad seda sõna nii mitmes kontekstis kasutada. Näiteks kohting võib olla  miinusprojekt või nagu minu lugu räägib, siis eksiga semmimine on üks paras miinusprojekt," lisab ta. 

“Videos sõidan "Knight Riderist" tuntud KITT-ga, see oli midagi ägedat,” meenutab Tuisk. “Olen seda lapsepõlves näinud, aga vägev oli sinna rooli taha istuda.”

Tuleb välja, et Jaagup on tõeline multitalent, lisaks heale lauluhäälele, oskab noormees ise ka muusikat ja sõnu seada. 

 

Jaagupit teatakse enamasti romantilise laulikuna, nüüd proovib noormees hoopis räppi. "Mulle lihtsalt meeldib kirjutada väga erinevat muusikat. Võib-olla mängib rolli ka see, et alles otsin päris enda stiili. Aga tõepoolest, kui võrrrelda lugu "Beautiful lie" ja "Miinusprojekti", on need täiesti erinevad," räägib ta. 

"Mulle tõesti meeldib katsetada ja proovida. "Miinusprojekt" oli alguses naljana tehtud, lõpuks oli see kõikide sõprade lemmik ja mind pandi fakti ette, et pean loo ikka avaldama."