Mailis RepsFoto: Martin Ahven
Inimesed
19. juuni 2020, 09:53

Mailis Reps lahutusest: möödas see ei ole, valus on ikka

"Ma väga pikalt haavu ei laku. Aga kui meil on Agrisega mingi kontakt, siis see päris külmaks ei jäta," tunnistab Mailis Reps.

"Möödas see ei ole, valus on ikka. Laste jaoks muidugi tahaksin, et asjad oleksid teisiti," räägib ta Eesti Päevalehes. "Et viiese jaoks, kes tahab rattasõidu selgeks saada, võiks ju olla issi, kes seda õpetab."

Refereeritud artikli täistekst Eesti Päevalehes.

Mullu veebruaris võis haridus- ja teadusministri Mailis Repsi lätlasest abikaasat Agris Repšsi sotsiaalmeedias näha pildil, kus ta poseerib koos tumedapäise kaunitariga. Postituse avaldanud Rūta Duntava kirjutas pildi allkirjaks, et veedab Kuubal mesinädalaid.

Agris Repšs lausus toona Õhtulehele, et ta ei soovi teemat praegu kommenteerida. 

„Mõistan, et minu abielu lõppemisega seotud küsimused võivad meediat huvitada. Palun siiralt mõista ka minu soovi seda teemat mitte kommenteerida ja eelkõige minu palvet säästa oma lapsi eraelulistest meediakajastustest,“ kommenteeris Mailis Reps Haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja vahendusel. 

Mailis Reps (neiupõlvenimega Rand) ja advokaadiametit pidav lätlane Agris Repš abiellusid 2003. aastal. Suurele pulmapeole Olustvere lossis eelnes mitu aastat kooselu, mis sai alguse Budapestis ülikoolis käies.