Foto: Johan Hallimäe
Üritused
19. juuni 2020, 09:39

Augustis toimuv uus festival Sack Von Sound toob spetsiaalseks kontserdiks kokku Kristjan Järvi ja NOËPi

Saku üllatab 22. augustil Sack von Sound nimelise festivaliga, kus esinevad suursuguse erikontserdiga Kristjan Järvi ja NOËP, pop’n’rock’n’jazz kontserdiga Maarja, Sal-Saller ja Tafenau ning viimasel ajal palju laineid löönud andekas Rita Ray.

“Sellel suvel oleme võtnud eesmärgiks luua mälestusi, mis kestavad. Kuigi algsed plaanid olid suuremad, võtame kõike samm-sammult ning kõigi tervise huvides oleme piiranud ka külastajate arvu. Hea muusika ja kontsertide nautimine on siiski kõige olulisem ja meil on hea meel, et saame festivaliplaanidega edasi minna,” sõnab Sack von Soundi peakorraldaja Tõnno Piigli.

Saku mõisa pargis toimuv Sack von Sound on täis muusikat, hubaseid kohvikuid ja tegevusi igale eale. Külla on oodatud nii kohalikud kui ka külalised, kes peavad lugu kvaliteedist, traditsioonidest ja heast muusikast. Ainulaadne iidsete tammedega park, mõisa väärikus, mitmekülge muusika, tegevused, kvaliteetne söök ja jook, esteetiliselt nauditavad erilahendused – kõik selleks, et külastajad taasavastaksid mõisapargi melu ja oleksid saadud elamuse võrra rikkamad.

“Iga esineja on programmi valitud väga hoolikalt. Eriline heameel on muidugi suurejoonelise Kristjan Järvi ja NOËPi erikontserdi üle. See saab olema põnev kogemus,” lisab Piigli. Erikontserdil juhatab Järvi Üle-Eestilist Noorte Sümfooniaorkestrit. Pop’n’rock’n’jazz kontserti koos Maarja, Hendrik Sal-Salleri ja Raivo Tafenauga esitleb TAFF Club. Noore andeka soul'itari Rita Ray kontserti esitleb festival Jazzkaar.

Kontsertidele müüakse piiratud arv pileteid Piletilevis ja praeguste kehtivate piirangutega kõigile pääsmeid jätkuda ei pruugi.