Blogid
18. juuni 2020, 18:00

Dilaila kolumn | Garderoobimured

Käisime sel nädalal sõbrantsidega piknikul. Leppisime kokku, et paneme selga oma parimad riided. Mul on küll täiega kõrini ööriietes, tähendab, vabandust, loungewear’is ringi hängimisest!

Mees ei tee enam teist nägugi, kui taas ainult stringide väel hommikul köögis kohvi teen. Suve kavatsen igatahes veeta täismeigis ja kanda oma pikki šampanjaõhtu kleite kolmapäeva hommikul tööl.

Kuidas aga sõbrantsile öelda, et ta on liiga kaua seltskonnast eemal viibinud või peaks endale ehk uue peegli ostma? Okei, loomulikult sunnib igavus moe piire nihutama, aga mõned asjad on ikka liiga cutting edge, et need tõsise näoga selga panna.

Üks sõbrants kandis meie piknikul põhimõtteliselt kartulikotti. Pruun, jämedakoeline jutest ilma mingi vormita kleit. Ning sinna juurde Dr. Martensid?! Meil on küll revolutsioon, aga seda saab ka kenades riietes teha. Teisel sõbrantsil oli aga seljas sinepivärvi või pigem kõhulahtisuse värvi kleit H&M-ist. Ka teie võite selle 60 euro eest saada, nagu järele vaatasin! Alumine kiht on põhimõtteliselt öösärk, selle ümber aga lehvib vanaema šifoonkardin, no või mudilase printsessiloor – kumb teile enne silme ette tuleb. Ning kolmas sõbrants ilmus kohale roosas hommikumantlis, mis osutus aga Zara selle hooaja kleidiks.

Tundub, et pean uued sõbrantsid leidma, kellega avalikus kohas mark kohtuda pole. Avaldused läbi Insta, pliis.

Ahjaa, kas olete kunagi deitinud kellegagi, kes oma vanuse kohta valetab? Mu sõbrantsi uus kutt valetas end kümme aastat nooremaks! Kuidas sõbrants sellest teada sai? Kutt ütles, et iPadi salasõna on ta sünna, kuna aga sõbrants täpset kuupäeva ei mäletanud ning küsida ka ei tahtnud, otsustas ta selle ta ID-kaardi pealt järele vaadata. Asja konks on veel see, et sõbrantsile meeldivad vanemad mehed. Valetajad aga paraku mitte. Ehkki kes oleme meie, et kedagi hukka mõista? Keska ajal valetasime end pidevalt 19-aastaseks, et 20-aastastele kuttidele meeldida...