Amber Heard Foto: John Salangsang/AP/Scanpix
Inimesed
18. juuni 2020, 12:00

Depp süüdistab eksnaist grupiseksis Elon Muski ja supermodelliga

Johnny Deppi ja tema eksabikaasa Amber Heardi kohtuasjasse on segatud ka teised - üks tunnistaja rääkis, et Heard harrastas oma kodus grupiseksi koos tehnoguru Elon Muski ja biseksuaalse inglise supermodelli Cara Delevingne'iga.

"Kariibi mere piraatide" staar Depp nõuab Heardilt 50 miljonit dollarit laimu eest. Amber kirjutas ajalehes ilmunud essees, et ta on koduvägivalla ohver. Depp nimetab seda alusetuks laimuks ning väidab, et hoopis tema kannatas Heardi vägivaldsuse all.

Deppi kaitseks on tormanud tema endine elukaaslane Vanessa Paradis ja ekskihlatu Winona Ryder, kes kinnitasid vande all antud ütlustes, et Johnny ei teeks kärbselegi kurja. Daily Maili andmeil võtab kohtuprotsess aga tuure üles ja sinna kistakse uusi inimesi. Nimelt väidab Deppi sõber ja endine naaber kohtule antud tunnistuses, et Heard tõi pärast Deppist lahkuminekut eksmehe Los Angelese katusekorterisse Tesla bossi Elon Muski ning supermodelli ja näitleja Cara Delevingne'i, kellega ta olevat kolmikseksi harrastanud. 

Deppile lähedaste allikate teatel pole võimatu, et Johnny laseb Cara tunnistusi andma tuua, tuvastamaks, ega tolle valduses pole mingit Heardi kompromiteerivat infot. Kuulu järgi on Depp juba esitanud nõudmise, et Musk, aga ka näitleja James Franco loovutaksid kohtule 2016. aasta kevadest pärit võimaliku sõnumi- ja meilivahetuse Heardiga.