Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 20. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid end pisut väsinuna tunda, tahaksid nüüd töötempo maha võtta ja rohkem kodustele tegemistele aega ja jõudu pühenduda. Hea on olla pereringis.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ilmselt muutub tihedamaks suhtlus nii sugulaste kui naabritega. Tunned üha tugevamalt, et oled kogukonna liige, hea meelega aitad neid, kellega oled ühes paadis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahaasjad nõuavad tähelepanu. Midagi tegema asudes mõtle esmalt, kas asi ikka on pühendumist väärt, kas see ka rahaliselt piisavalt ära tasub.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hilisõhtul jõuab Päike Vähi märki ja algab suvi. Energiatase tõuseb. Tasub iseenda eesmärkidele keskenduda, olla enesekindel ja teha julgeid tulevikuplaane.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap tahad veidike tagasi tõmbuda, omi mõtteid vaikuses ja rahus mõelda. Ehkki sul on ideid, tahavad need veel lihvimist ja kindlateks plaanideks vormimist.

Neitsi
23. august – 22. september

Seltsielu muutub elavamaks. Ilmselt ilmub välja mõni hea sõber, keda sa pole ammu näinud, tahab midagi põnevat rääkida või sind mingite ürituste korraldamisse kaasa tõmmata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtted on uuenduslikud ja julged. Ambitsioonikust sul jagub, oled auahne ja sead endale kõrgeid sihte. Sulle on oluline nii eneseteostus kui ka teiste heakskiidu pälvimine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad nüüd vabadust ja vaheldust, tahaksid kuhugi sõita, maailma selle mitmekesisuses näha ning selle kaudu õppida ja ennast arendada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pigem on pilk pööratud endasse, vaja on endas selgusele jõuda. Pealiskaudne suhtlus võõraste inimestega võib tunduda väsitav ja üritad mõttetust melust pigem eemale hoida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tähtis on mõtteid kaaslastega jagada. Kui pead midagi otsustama, tahad küsida ka teiste arvamust. Vastasel korral jäädki kaaluma, mida ja kuidas tegema peaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Valitseb asjalik meeleolu. Kohusetunne tõstab pead, kui avastad, et sul on veel sellel nädalal vaja midagi korda teha, kirjatöö lõpetada või kellegagi ühendust võtta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on täielik õigus mõelda enda soovidele ja vajadustele. Kui keegi üritab su õlule mingeid ülesandeid laduda, siis on sul nüüd lihtsam „ei“ ütlemisega hakkama saada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud või Vähk! Algamas on võimaluste rohke aastaring, mil sul tasub julgelt ringi vaadata, endale uusi väljakutseid otsida. Mõningane egoism, eeskätt enese soovidest ja vajadustest lähtumine on igati õigustatud. Võid leida endale uusi südamesõpru või siis armsama, kes pikaks ajaks truult su kõrvale jääb.