Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
18. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 19. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Olukorrad sunnivad sind ennast kokku võtma, aktiivselt tegutsema, enese õiguste eest võitlema. Niipea, kui vastutuse enda õlule võtad, hakkavad asjad sujuma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalusi pakkuv päev suhete tasandil. Uued tutvused tekivad usaldusväärsete inimestega. Teistsuguse maailmavaatega inimestega on üllatavalt kerge ühist keelt leida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Praegu pole sina see, kes reegleid kehtestab, need tulevad kellegi teise poolt ja võivad sulle suhteliselt kurnavad näida. Sul on kohustusi ja pead neid täitma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on paljudest asjadest oma arvamus, mida ka suurema auditooriumi ees välja tahad öelda. Kui tegeled loominguga, võidakse sind selle eest tunnustada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea aeg ümberkorraldusteks kodus. Arvestada tuleb ka sellega, et praegu alustatud asjad kiiresti valmis ei saa. Tegutsed läbimõeldult ja tulemus jääb kauaks püsima.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad hästi orienteeruda suures teabehulgas, osates aru saada, mis on oluline. Ehkki niisama lennult ei hakka uus info sulle külge, jääb praegu õpitu kauaks meelde.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtle sellele, kuidas majanduslikku olukorda parandada. Sul tekib häid ideid, ent nende ellu rakendamine võtab oodatust kauem aega ning sind segab eksitav informatsioon.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tööasjade ajamisel eriti osav sõnaseadja. Esined nii mõjuvalt, et kõik kuulavad sind austusega. Oled julge ja sihikindel, sul on võimalik enda tahtmist saada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev äritegevuse käima lükkamiseks. Sul tuleb jõuliselt tegutseda, teised on ilmselt valmis sinu plaane heaks kiitma. Ka mõningane riskimine on õigustatud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto ja Marsi sekstiil annab jõudu ja julgust, surud oma tahtmise läbi ilma teiste poolset vastuhakku tundmata. On justkui iseenesest mõistetav, et haarad enda kätte juhirolli.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd on aeg vähem iseendale mõelda ja teisi inimesi toetada. See ei pruugi sulle kerge olla, sest oled harjunud lähtuma oma tahtmisest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tundlik nii emotsioonide tasandil kui ka füüsiliselt. Naudid armastatud inimese lähedust ja tunned end väga õnnelikuna. Ela täna ja praegu, tunne elust rõõmu!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Marsi ja Pluuto sekstiiliga algaval aastaringil on sul tohutult tahtejõudu. Suudad käima lükata uusi laiahaardelisi äriprojekte ja teha muudatusi koduses elus – kas midagi remontida või ehitada. Võimalik on ka uude kohta kolimine. Armuelus valitseb stabiilsus.