Sandra VabarnaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
17. juuni 2020, 12:45

Sandra Vabarna: mul on tulnud tagasi muusika kuulamise armastus!

"Kui ma kümme kuud tagasi muutsin ära ühe harjumuse ja hakkasin korralikult magama, siis hakkasid väga paljud muud ägedad harjumused minu ellu tulema," kirjutab Trad.Attack! liige Sandra Vabarna Instagramis.

"Viimasel kahel nädalal olen avastanud, et mul on tulnud tagasi muusika kuulamise armastus! Umbes viimased kümme aastat ei ole ma teadlikult muusikat kuulanud ja ei ole ka nautinud muusika kuulamist. Aga see on tagasi! Ma olen avastanud nii palju ägedaid artiste ja lugusid!" jagas Vabarna.

Ka tänane hommik algas tema jaoks valjult muusika kuulamisega. "Tavaliselt ma teen hommikuti joogat, aga kuna olin täna üksi kodus ja panin kohe muusika valjult mängima, siis jooksin mööda tuba ringi – tantsisin, koristasin ja nautisin muusikat! Tõesti ma pole üldse selline inimene, kes kodus üksi tantsiks või veel vähem sellest räägiks. Raudselt oli  Bowiel käsi mängus," lisas ta.

 
 
 
View this post on Instagram

Kui ma 10 kuud tagasi muutsin ära ühe harjumuse ja hakkasin korralikult magama, siis hakkasid väga paljud muud ägedad harjumused minu ellu tulema.🙏Viimasel kahel nädalal olen avastanud, et mul on tulnud tagasi muusika kuulamise armastus!!!❤️Umbes viimased 10 aastat ei ole ma teadlikult muusikat kuulanud ja ei ole ka nautinud muusika kuulamist. Aga see on tagasi!!!😎Ma olen avastanud nii palju ägedaid artiste ja lugusid! Jagan varsti ka teiega!🙌 PS: tavaliselt ma teen hommikuti joogat, aga kuna olin täna üksi kodus ja panin kohe muusika valjult mängima, siis jooksin mööda tuba ringi – tantsisin, koristasin ja nautisin muusikat!😁Tõesti ma pole üldse selline inimene, kes kodus üksi tantsiks või veel vähem sellest räägiks...😂Raudselt oli Bowie käsi mängus…👩🏼‍🎤👀🖤 #harjumused #muusika #nauding #naudingigastpäevast #kirg #kirgigaspäevas #selfmastery #qualitytime #intentionalliving

A post shared by 𝗦𝗔𝗡𝗗𝗥𝗔 𝗩𝗔𝗕𝗔𝗥𝗡𝗔 (@sandravabarna) on