Nele-Liis VaiksooFoto: Robin Roots
Inimesed
17. juuni 2020, 11:13

FOTO | Tuult tiibadesse! Nele-Liis Vaiksoo poeg lõpetas põhikooli

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo poeg Ron Jonathan lõpetas põhikooli. Uhke ema jagab Instagramis tähtsa sündmuse puhul ka mitut pilti.

"See äge noormees lõpetas täna põhikooli. Tuult tiibadesse, kallis poja!" rõõmustab Vaiksoo. 

2017. aastal sõnas Nele-Liis, et poeg Ron Jonathan käib ema jälgedes, sest tallegi meeldib esinemine ja muusika. Ron on tubli multifilmide dubleerija, aga päris näitlejaks ta ema arvates siiski saada ei tahaks.

"Ma arvan, et see number on isegi suurem, kui mina olen teinud, võib jääda kuhugi kümne kanti. Tal on olnud suuremaid, väiksemaid rolle, pearolle. Ta on päris tubli dubleerija," tõdes Vaiksoo toona. Tulevikus poisist Vaiksoo arvates vast näitlejat ei tule, kuna ta on rohkem sinasõber muusikavaldkonnaga.

"Ma vaatan, et tal on selline muusikusoon, võib-olla ka produtsendi annet. Ta oskab erinevaid pille mängida. Eks ole näha, kas see jääb teda hobikorras siis saatma või saab temast päriselt muusik!" sõnas naine.

Nele-Liis Vaiksoo teatas juuni alguses sotsiaameedia vahendusel, et lastekaitsepäev tuli eriti eriliselt. "Meid on nüüd neli," jagas laulja rõõmusõnumit. "Meie jaoks on tänane lastekaitsepäev erilisem kui kunagi varem, sest meie perre on saabunud pisike printsess!" kirjutas Vaiksoo postituses.

Mullu oktoobris jagas Nele-Liis Instagramis pilti, kus on näha, et tema kallim Mihkel Nukka on laskunud ühele põlvele. "Mis seal salata, on põhjust õnne soovida küll," vastas Nele-Liis toona Õhtulehele, et kihlus elukaaslase Mihkel Nukkaga Küprose kuurortlinnas Ayja Napas. 

"See ei olnud kindlasti midagi uisapäisa," sõnas Nele-Liis. "Nagu ma aru saan, oli ka kaasa poolt pikalt planeeritud. Oleme mõlemad ratsionaalsed inimesed. Oli selline ilus hetk ja tähistasime ka muud tähtpäeva."