Victoria ja David Beckham 2007. aastal. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix
Inimesed
16. juuni 2020, 10:46

Victoria Beckhami liibuvad rõivad olid vähese enesekindluse märk

Moedisainer Victoria Beckham rääkis Briti lehele The Guardian, kuidas tema stiil on aastatega muutunud. Spice Girlsi aegsed üliliibuvad rõivad on asendunud laiasääreliste pükste ja triiksärkidega, sest Victoria tunneb end enesekindlamalt.

Endine Spice Girlsi lauljatar rääkis, et varem oli tal kombeks kanda korsetiga kleiti. "Mõned neist kleitidest on mul alles, aga mu isiklik stiil on nüüd lõdvem. Tagasi vaadates mõistan, et ilmselt oli tegu ebakindlusega, et kandsin alati hästi-hästi liibuvaid, hästi kehasse töödeldud riideid."

 
 
 
View this post on Instagram

I’m so excited!!! So many kisses @davidbeckham @intermiamicf and Team DB!! x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Nelja lapse ema ütles, et tema enesekindlus on aastatega kasvanud. "Tean, mis mulle sobib, mis hea välja näeb, mis annab enesekindlust ja on mugav. Tunnen, et ma ei pea oma riietusega enam midagi tõestama." Victoria lasi juba aastaid tagasi eemaldada ka kunstrinnad, millega ta oli madalat enesehinnangut turgutanud.

 
 
 
View this post on Instagram

Thank u to my team and everyone who helped support this season on #VBAW20 x kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Karantiiniajal on Victoria kandnud teksasid ja vana T-särki või pusa. "Kummiga värvli staadiumisse pole ma veel jõudnud - ma ei taha oma välimuse pärast põdeda."