Courtney StoddenFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
16. juuni 2020, 10:15

Hüljatud Brian Austin Green patseerib ringi koos kurikuulsa lapspruudiga

Noortesarja "Beverly Hills, 90210" näitleja Brian Austin Green tunnistas hiljuti, et abikaasa Megan Fox on tema juurest lahkunud. Elu ei salli tühja kohta - Greeni on juba nähtud omaaegse kõmulise lapspruudi Courtney Stoddeni seltsis.

46aastane näitleja ja temast 21 aastat noorem Stodden tabati Californias Mehhiko söögikohast toitu kaasa ostmas. "Nad tulid koos toidule järele. Brian oli juba ära maksnud. Nad ei käitunud üldse nii, nagu nad oleksid koos," märkis pealtnägija ajakirjale People. Ent fotod ei valeta - koos nad olid. 

16aastane Courtney Stodden sai üheksa aastat tagasi rahvusvaheliselt kuulsaks, abielludes 51aastase näitleja Doug Hutchisoniga ("Green Mile", "X-Files"), kes oli olnud tema lavakunstiõpetaja. Tormilise abielu jooksul jõudis lapspruut esineda arvukates tõsielusarjades. Nende lahutus jõustus tänavu jaanuaris, kuid Courtney oli lahutuspaberid sisse andnud juba ligi kaks aastat varem.

Green kinnitas kuu aega tagasi kuuldusi, et tema ja "Transformerite" tähe Megan Foxi abielu on karile jooksnud. Vaid mõni päev varem oli kolme väikese poja ema Meganit tabatud räppar Machine Gun Kelly seltsist. Green rääkis oma podcast'is, et tema naine oli mullu käinud võõrsil filmivõtetel (kus osales ka Machine Gun) ning tunnistanud koju naastes, et pole end pikka aega nii hästi tundnud kui üksi välismaal. Green oli küll vapustatud ja kurb, kuid nõustus aja maha võtma. Lahusolek aga kinnitas Foxile, et ta ei taha enam abielus olla.