Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 18. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Esmalt tasub vanad probleemid selgeks rääkida või viia lõpuni tööd, mis on minevikus pooleli jäänud. Alles seejärel saad puhta südamega uusi asju alustada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mingid ammu välja kujunenud mõttemustrid muudavad vaatepildi ahtakeseks. Mõttejäikus segab ka suhtlust teistega. Kes need arusaamad küll sulle pähe on pannud?

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ebameeldivatest ülesannetest tahaksid mööda hiilida. Ära looda sellele, et kui kenasti käitud, siis teised sind aitavad või lausa su eest mõne töö ära teevad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kaduneljapäeval, mil Merkuur retrograadi pöörab, võib sind vallata seisaku tunne. Kui asjad ei taha edeneda, siis võta rahulikult, anna endale hõlpu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõtiskled selle üle, kes sa olid aasta eest ja kes oled nüüd. Oled hoopis teine inimene. Kas see on pelgalt muutumine või võiks seda arenguks nimetada?

Neitsi
23. august – 22. september

Hakkad paremini aru saama, millised su püüdlustest on teostatavad, millised plaanid aga ebarealistlikud. Keskendu kõige olulisemale, end killustades kaotad jõudu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Argipäev võib sulle tüütuna näida, kohustused närvi ajada. Tahaksid olla seal, kus meid ei ole. Pole kuigi hea päev pika teekonna alustamiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Püsivust ja tahtejõudu sul jagub, ent pead jälgima, et sa liigselt detailidesse ei takerduks. On oluline, et suudaksid haarata tervikpilti. Tempo on pigem aeglane kui kiire.

Ambur
22. november – 21. detsember

Praegu ehk ei ole tööl sinu jaoks esmatähtis, et tööülesanded huvitavad oleksid, sind motiveerib võimalus raha teenida. Oled valmis pingutama ja end distsiplineerima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled suurepärane suhtleja, sest suudad teiste inimeste motiive läbi näha. Oskad valida õigeid sõnu, mis teistele mõju avaldavad. Suudad olla aktiivne ka kuulaja rollis.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, mõtle pigem oma peaga. Sinuni jõudev info võib olla ekslik või poolik ning see võib mõjutada ka su tööülesannete täitmise tõhusust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled väga tundlik ja vastuvõtlik selle suhtes, mida teised teevad, ütlevad või arvavad. Kipud tööalast kriitikat isiklikult võtma ja võid põhjusetult solvuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastal on vaja asju ise otsustada ning oma sihte julgelt seada. Kui allud manitsustele ja mõjutustele või lähtud ennekõike teiste vajadustest, võid parimad võimalused maha magada. Aeg toob su ellu tagasi olulisi inimesi minevikust, ent suhted ei pruugi olla enam endised.