Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. juuni 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 17. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinult oodatakse ehk rohkemat, kui sa võimeline oled andma. Kui sa tunned, et ei suuda teiste lootusi täita, näita seda parem kohe viisakal viisil välja, räägi asjad ausalt selgeks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui on mingi töö tähtaega paika vaja panna, määra see nii, et aega oleks pigem rohkem kui vähem. Õhtupoole tunned vajadust mõnusa laisa äraolemise järele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on suur tahtmine oma arvamust avaldada. Valju, selge ja kõlava häälega! Võta sõna ainult nendes küsimustes, mis sind või sinu tööd otseselt puudutavad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Inimestest on keeruline aru saada. Juhul, kui sul mõne tuttavaga suhtlemisel probleeme tekib, on nende lahendamisel tark elukogenud sõbra käest nõu küsida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pigem rahulik päev, mil suure tõenäosususega saad teha kõike just nii, nagu planeerinud oled. Oled nii iseenda kui ümbritseva maailmaga üsnagi rahul.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahaksid midagi korralikult lõpuni teha, aga sulle ei anta selleks võimalust, sind kiirustatakse üha tagant. Seega – kui tulemus on kehvapoolne, pole see ilmselt sinu süü.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõned hea haridusega täiskasvanud või isegi elatanud inimesed käituvad sinuga kui suures tähelepanunäljas lapsukesed. Ega sul muud üle jää, kui rääkida nendega kui lastega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõtetega minevikus viibimine võib su tänased tegemised keerulisemaks muuta. Ka tuleviku pärast pabistamine ei too midagi head kaasa. Püsi praeguses hetkes.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hoolitse selle eest, et sind ümbritseksid inimesed, kellega koos tunned end turvaliselt, kes suudavad sinusse optimismi süstida. Eriti juhul, kui pead midagi jõudu nõudvat tegema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kipud takerduma pisiasjadesse ja liiga tõsiselt võtma midagi niisugust, millel sinu eluga üldse suurt pistmist ei ole. Sul on kange tahtmine ülemustele muljet avaldada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid saada meeldiva üllatuse osaliseks. See muudab su päeva olenemata ilmast päikesepaisteliseks ja sellest võib ka tulevikus omajagu kasu tulla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid saada sugulaste või sõprade eraelu puudutavaid põnevaid sõnumeid. Ehk jõuab sinuni kutse mõne olulise perekondliku sündmuse tähtistamisele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval isiklikul aastal oled iseteadlik ja enesekindel. Lähed elule julgelt vastu ning teed suuri muudatusi. See, mis varem on tundunud liiga riskantne, paistab nüüd olevat reaalselt teostatav. Ehkki oled iseenda põhimõtetes kindel, tasuks kuulata ka sõprade ja pereliikmete soovitusi.